Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
996 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milášek

Můj miláček,já ho žerůůůů *14*
  • MTV

Jaký video z MTV?? Já to neviděl, tak nemáte na to nějakej odkaz?? Není to třeba na youtube nebo jinde? Dík. *5*
  • eminemka01

eminem

Eminem to je má nejky láska miluju ho jeho texty sou nejky jeho život je dost podobn ej tomu mímu Emineme seš nej a wždy budeš miluju tě navždy *14* *14*
  • kkornyy

je best!!!

Eminem je fakt best je ůůůpa nejlepsíí videliste 8mile??? fááááááákt mooooooooooc božííí a proste celej eminem je ůůpa nejlepsí a nejuzasnejsi!!!!!!!! *14*
  • dofman5

nwm

ja když jsem videl to video tak sem byl uplne vzteklej....
  • .

MTV uz jede v ČR??? *5*
  • to MTV

JÉÉŽIŠI JJÁ JSEM SE TAK STRAŠNĚ SMÁLA..ASI JEŠTĚ 4 DNY PO TOM A FURT SE SMĚJU..MÁM EMA RÁDA,ALE TOHLE SE FAKT POVEDLO TEN JEHO XICHT KDYZ MU SPALD NA TU HLAVU :D NO JÁ JSEM PROSTE NEMOHLA :D ALE PAK PRY NEJAK REKL ZE TO BYLO DOMLUVENY,ALE ZASE TREBA SE JENOM NECHTEL ZTRAPNIT :D *1*
  • eminem

kazdej spevak je jinej. nemusi byt podle vas slusnej opcas z nas vipadne to spatne slovo eminem je proste hustej upa ho zeru kazdej mame nejoblibeního herce nebo zpevaka a nebo rappera ja si mislim o eminovi jen ti nejlepsi veci proste umi spivat i rappovat a jeho film 8 mile je fakt husta ale ty kluci by ho tam nemuseli tolik buzerovat. a holky nemusi te ho urazet on zato nemuze jakej je mnel hrozne detsvi mnel malo kamaradu a hodne se stehoval chudak *9* ale ja ho upa zeru mrte *14* *14*
  • heath.4ever

Re: kdo to je?

když si sjedeš o pár příspěvku dolů tak se to dozvíš;)je to Charmagne (www.charmagne.net)
  • china

kdo to je?

Hele nevíte s kým zpívá We made you? Ta ženská *7*
  • Re: MTV

lidi sám eminem řek v ňákym rozhovoru že to bylo všechno hraný a že se na tom domluvili....že prostě chtěli udělat něco velkýho no :D ...a řek že má brunův humor rád...(když se dozvíte něco jinýho tak mi nenadávejte já neříkám že to je 100%-ní :D)
  • MTV

lidi videli jste vcera ve zpravach to jak na eminema spadl ten bruno borat. chudak eminem nechtela bych bejt v jeho kuzi
  • hahááá delate si ze me prcu?

cožee? JB a nejlepší? a budou mít multi-platinovou desku tak si muzem promluvit :D :D a mimochodem mam RELAPSE a muzu vam vsem sdelit ze je to uzasny CD a doporucuju si ho kupit ..fakt :) *14* *14* *4*
  • Re: EMINEM 4-ever =*****

mas pravdu eminem je nejlepsi a je moc hezkej *14* *4* *3*
  • china

Re: eminem

jo no
  • Re: Eminem

ne vyšívá doma s babičkou ruční práce
  • EMINEM 4-ever =*****

JÁ HO PROSTĚ MILUJU xD =*****
    Je to nejlepčí raper na světě *14*
    dybych tu ěmla psát jk je úžasnej tak bych tu byla eště zejtra xD *9*
    Prostě je BEST a je krásnej xD =*** *14*
  • heath.4ever

relapse

v mém profilu najdete odkaz na stáhnutí Relapse...je to v sekce O mně;)
  • Re: em

to je strasne krasna pianicka ja ji ted porad posloucham
  • hlasovali ste?

lidi eminem klesl o 2 příčky dolu jako nechci vas obvinovat ale meli bychom zabrat at nam nespadne dolu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit