Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: novy cd

19. května ;)
  • marw

!!!

tak lidi vcera vydal novej singl *3* jmenuje se ,,3 A.M.'' a je dobrej celkem
  • novy cd

lidi nevite kdy eminemovi vychazi novy cd ja vim ze by mel ted uz nejak brzo vyjit ale nevim kdy *7*
  • MP3

MP3 zdarma od Eminema - http://mp3.izdarma.cz/mp3-zdarma/em inem-mp3/
  • Re: Tričko Eminem

kolik za to tricko chces?
  • iwule.23

Iwuš

ej.. *1* ten klip k ty pisnicce je vazne good!! *14* ae to je vazne nechutne jak cuca tu amy!! *9* ae jinak supeer! *14* *14*
  • wow supr

ten videoklip k try pisnicce we made you je uplne dobrej *14* ale je mi trochu blbe z toho jak se tam libal s amy ale jinak to je uzasnej jen tak dal *14* *14* *4* nevite jestli uz natocil k crack a bottle video *7*
  • dofman5

Něco proti Eminemovi?

moje slova je to nej rapper na svetě *1*
  • Re: Eminem the best

moje slova
  • hobelka

Re: :-)

jo přeně je to uplně bomba klip i písnička sou úpa úžasný no jak taky jinak když je to vod eminema
  • marw

:-)

tak uz vydal dalsi singl :) jmenuje se We Made You a dela si tam prdel z asi 20ti celebrit...kouknete na videoklip je mrte dobrej :D
  • avrilie

We made you

Eminem má už konečně nový video!!We made you!!!!fakt dobrej klip ale písnička nic moc teda *5* *4*
  • avrilie

Re: nwm

přesně *3*
  • eminem

tojo eminem je good a dostává mě že jako jedinej bílej rapper se dokázal proslavit přes samý černý rappery *5* *5*
  • dofman5

nwm

eminem je nej neznam lepsiho rappera nez je on 50 cent mu nesaha ani pokotníky... *5*
  • Tričko Eminem

Zdravím, prodávám triko Eminem, vzadu na lopatkách nápis Marshall Mathers, vepředu kvalitní potisk. Dovezeno z Anglie, nikdy jsem ho nenosil. Kdyby měl někdo zájem, ICQ: 233-313-688
  • king

EMINEM JE VLADCE RAPU VE SVETE *4* *14* *14* *4* *3* *15*
  • Re: Re: Re: RE:wooooow

Přesně tak. Už se těším na tu jeho novou desku. Je to borec. *3* *1*
  • avrilie

Re: Re: RE:wooooow

jn prostě Shady je jedinej raper,kterej se dá poslouchat *1* *3* nejlepší
  • Re: Kenny

:D:D:D jo to jo nebezpečnej týpek!! respect!! :D:D:D STE TAK UBOHÝ DĚTI

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit