-
relapse
jou relapse bude určite patřit mezi ty najlepsí *5* za tu dobu co si dal pauzu nasbíral hodne věcí do textů atd a už podle crack a bottle de poznat že to bude zase upo pecka *3* hodne si na tom dava zaležet a podle toho to pujde taky hodne videt !!(nebo spis slyset no).je to proste naj raper a na jeho tvorbu nikdo nemá a to nerikam jen ja! *1* -
A taky...
A taky dostal Oskara,vím,že to bylo za Lose yourself,ale víc ne.A filmík 8 mile je absolutně boží,teda spíš on v něm,fakt supr výkon,stojí to za shlédnutí. *14* -
em
uz se vazne moc tesim na relapse...chci aby bylo jeho nejlepsi, taky sme na nej cekali hodne dlouho..snad to je tim ze si na nem daval hodne zalezet *5* -
eminem is the best
jo eminem je fakt dobrej i to je slaby slovo on je proste bozi a ten kdo si mysli opak tak at jde nekam *5* -
Re: Eminem vs 2Pac
já moc ' 'ema nemusim ale tupac je nej!stihl za 25let víc než vyjebanej em ten leží u PC a valí si špeky!! *5* *5* *5* *5* *5* -
em
Eminem prodal 75milionu desek po celém světě . Vyhrál 9 cen grammy , oscara za nejlepší filmovou píseň + desítky dalších cen a nedávno byl vyhlášen časopisem vibe nejlepším žijícím rapperem tak pls štfu -
best
Eminem je najlepsi interpret na celom svete...Uz teraz sa nemozem dockat jeho noweho albumu..... -
Re: Nej Song
jo eminem vida to album v roce 2009 a stanovil ze to udela nejpozdeji do brezna -
sbirka
Ahoj! Prodam 63 clanku, 3x 2str plakat, 3x 4 str. plakat , 1 x nalepka za 150 Kc (vcetne postovneho) LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
překlad
newíte někĐo pŁs kĐe bych sehnaŁa překŁaĐ Square Đance??NikĐe ho nemůžu najít *9* -
eminem
jo to je dobra pisnicka a nevis kde bych nasel jeji preklad cesky Till I Collapse pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! §§ -
Re: nefetuje
Jako sorry, ale četl jsem to na netu a nedával jsem sem to jako hotovou věc, ale ptal jsem se jestli to je pravda a nebo kec. Tak nechápu, proč z toho děláš takový drama. -
dobrej
tvlll ja uz se tak tesim az vyda to album slysel sem zatim jenom dve pisnicky a stojej za to hele myslíte že bude mít koncert v praze bylo by to super *3* mno uvidíme......čest -
eminem
ja se tak tresim na to relapse...doufam ze to album bude uzasny... jinak tedka se mi od neho mrte libi Till I Collapse kdyby nekdo chtel videt pravyho rappera *5* -
nefetuje
Ted tady nejakej debil podal ze eminem fetuje.absolutni blbost .je to nejakej malej capek .co mu zavidi jeho popularitu. to je vse .nno a lidi ja zase nemam slov jak vas moholo napadnou t ze fetuje no prosim vas to si rikate fans .nn to opravdu nejste .ja se podivam na net a tam sou jeho nove spravi a kdyby fetoval tak to vi celej svet . Tak neprehanejte a todle vzkazuju tomu debilovi co podal tendle fam. prosimte nepomlouvej nebudu vulgarni .prosimte nepodavej takovi fami co kdybych podal ze si teeplej nebylo by ti to prijemni.si zavistivej zmrd a neblbni jeho fans hlavi j oooooo -
Re: síma
menuje se LOSE YOUR SELF. ta pisnicka od emose -
Hello,
Hello,
How are you? I saw your profile today at (www.osobnosti.cz)and feel like contacting you.
I feel we may become matches (tessy_4000kuru@yahoo.com. ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested, so that i can send you my picture for you to know who iam meanwhile my name is Tessy. I will appreciate it if you give a good responds.Thanks and remain blessed.
(Remember the distance,color or age does not matter but love matters alot in life)
have a nice day.
your in love tessy kuru.
Ahoj,
Jak se máš? Viděla jsem váš profil dnes (www.osobnosti.cz) a pocit, že Vás kontaktovat.
Cítím se nám může stát zápasy (tessy_4000kuru@yahoo.com.) Je můj kontakt. Laskavě vytvořit kontakt, pokud máte zájem, takže i vy můžete posílat na můj obrázek, abyste věděli, kdo iam mezitím jmenuji se Tessy. I oceníte, pokud budete dávat dobrý responds.Thanks a zůstat požehnal.
(Vzpomeňte si na dálku, barvy či věku nezáleží, ale láska hodně věcech v životě)
Hezký den.
Váš v lásce tessy kuru. -
Re: crack a bottle
Mega song! *5* *5* *5* -
crack a bottle
http://youtube.clixtv.cz/music.php? tag=Eminem tady mate odkaz na tu Crack a Bottle...je fakt skvela :) -
Re: dsfdsf
Nedáš sem prosím nějakej odkaz na ten song?