-
dsfdsf
má novou písničku kerá je na nějakym mixtapu,nevim na čí už,jmenuje se crack a bottle a je to pecičkaaaaa....nový cd relapse vyjde ted nekdy,neni ještě oficiální datum páč se to zas posunulo...ale každopádně eminemovo relapse a fiftyho before i self destruct budou nej desky roku...jako dycky...FUCK WEST,WAYNE,FAT JOE FUCK HATERS FUCK ČR adio rapeři:D a eminem nefetoval měl nemoc jater,byl závyslej z prášků na spaní,vy fetujete prášky na spaní?to ste moc genksta:D -
Re: Nej Song
taky bych to rada vedela kdy vyjde -
Re: Nej Song
asi se mi nejwíc Łíbí square dance od Ema!!!no někĐy teď by měŁo vyjít to céĐo *7* *3* -
Nej Song
Jakej song se vám líbí nejvíc?? Jo a nevíte, kdy má Eminem vydat to nový album?? -
fddf
kdo to ma odvolat *5* *5* *5* -
Hele maš ICQ????? napis na imail JakubKudrnovsky@seznam.cz jo???? lrosim -
Re: síma
mysŁíš Lose yourself?? *1* *3* -
Re: Konečne
jedině souhlas... xD -
síma
EmiNEm* wrr..žeru hO =0*
týpek tOhle -- nejvěčí =*
nejlepčejší raper -- pro mě --
=c** ...
HELP -- nevíte pleas někdo jak se jmenuje ten soundtrack co rapoval ve filmu 8.míle..ten závěrečnej..a nejlepšíí ;)) PLEAS chtěla bych to vědět,.....=)ú) THX -
Re: Hip-Hop
JJ Em některý písničky předělal ,ale vložil si do nich svůj vlastní text -
Re: Hip-Hop
No to je sice pravda, ale Em toho taky spoustu předělal. Hlavně refrény. Třeba I'm Shady (Ice-T) Like toy soldoers (Marikha) Sing for the moment (Aerosmith) a nebo Stan (Dido). Nedá se to ale brát, jako typický Covery. -
Re: Eminem
Eminem je úžasnej,opravdu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Konečne
Konečne nakej BÍLEJ co naučí ty černý rapovat *1* -
Hip-Hop
Přezpíval někdy Eminem od někoho nějakou písničku a nebo to jsou čistě jeho songy? Na www.deezer.com jsem narazila na ,,The united state of hip'' a měli tam Lose yourself, Without me, My name is, The way i am... Tak nevím, jestli to převzal Eminem od nich, nebo oni od něj. Spíš oni od Eminema, že? *7* *5* -
Re: Eminem je borec
jj souhlasim *3* *3* *5* -
Eminem
Pridal jsem novy odkaz k eminemovi je to ceska stranka tak se podivej te!!!!§ -
Re: Eminem
Máš pravdu, že v ČR ji neseženeš, ale můžeš si ji objednat z USA na
http://www.amazon.com/Way-I-Am- Eminem/dp/052595032X/ref=sr_1_1?ie= UTF8&s=books&qid=1230056326&sr=1-1
Českej překlad se zatim nechystá, takže to může trvat i léta, než jí tu seženeš. Přeju příjemný čtení :-) -
Eminem
nevite nekdo kde bych sehnala knizku Eminem the way I am rada bych si ji poridila!!!!!!!!!!!!!ale myslim ze v cr neni zatim vydana nebo jo???????????? -
Eminem je borec
Eminem je proste velikanskej borecek jeho hudba me dostava do myho zivlu hned se mi zvedne nalada... ma proste dobrej text a hlas ma stvorenej k hudbe ..nemam co dodat proste boreeec! *14* *5* *4* -
Eminem
Ty vole četl ste někdo tu jeho knížku The way I am? Fakt hustý, vřele doporučuju. Hustý názory, kresby a úryvky z jeho deníku. To si musíte přečíst!!!