-
síma
EmiNEm* wrr..žeru hO =0*
týpek tOhle -- nejvěčí =*
nejlepčejší raper -- pro mě --
=c** ...
HELP -- nevíte pleas někdo jak se jmenuje ten soundtrack co rapoval ve filmu 8.míle..ten závěrečnej..a nejlepšíí ;)) PLEAS chtěla bych to vědět,.....=)ú) THX -
Re: Hip-Hop
JJ Em některý písničky předělal ,ale vložil si do nich svůj vlastní text -
Re: Hip-Hop
No to je sice pravda, ale Em toho taky spoustu předělal. Hlavně refrény. Třeba I'm Shady (Ice-T) Like toy soldoers (Marikha) Sing for the moment (Aerosmith) a nebo Stan (Dido). Nedá se to ale brát, jako typický Covery. -
Re: Eminem
Eminem je úžasnej,opravdu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Konečne
Konečne nakej BÍLEJ co naučí ty černý rapovat *1* -
Hip-Hop
Přezpíval někdy Eminem od někoho nějakou písničku a nebo to jsou čistě jeho songy? Na www.deezer.com jsem narazila na ,,The united state of hip'' a měli tam Lose yourself, Without me, My name is, The way i am... Tak nevím, jestli to převzal Eminem od nich, nebo oni od něj. Spíš oni od Eminema, že? *7* *5* -
Re: Eminem je borec
jj souhlasim *3* *3* *5* -
Eminem
Pridal jsem novy odkaz k eminemovi je to ceska stranka tak se podivej te!!!!§ -
Re: Eminem
Máš pravdu, že v ČR ji neseženeš, ale můžeš si ji objednat z USA na
http://www.amazon.com/Way-I-Am- Eminem/dp/052595032X/ref=sr_1_1?ie= UTF8&s=books&qid=1230056326&sr=1-1
Českej překlad se zatim nechystá, takže to může trvat i léta, než jí tu seženeš. Přeju příjemný čtení :-) -
Eminem
nevite nekdo kde bych sehnala knizku Eminem the way I am rada bych si ji poridila!!!!!!!!!!!!!ale myslim ze v cr neni zatim vydana nebo jo???????????? -
Eminem je borec
Eminem je proste velikanskej borecek jeho hudba me dostava do myho zivlu hned se mi zvedne nalada... ma proste dobrej text a hlas ma stvorenej k hudbe ..nemam co dodat proste boreeec! *14* *5* *4* -
Eminem
Ty vole četl ste někdo tu jeho knížku The way I am? Fakt hustý, vřele doporučuju. Hustý názory, kresby a úryvky z jeho deníku. To si musíte přečíst!!! -
Marw
eminem je borec na nej nikdo nema i 50 cent by bez neho nebyl nic... -
eminem
eminem je uplně nejužasnějšíted když to píšu tak poslouchám 8 mily je prostě nej -
Relapse
Každej fanklub komunikuje s labelem, kterj zastupuje. Myslim že každýmu až na tebe došlo, že nám to nepotvrdil přímo on, ale jeho zástupci emailem, kterej pravidelně odesílají všem fanklubům po celym světě. Ale na tebe je to asi moc složitý. A o tom albu se rozhodlo teprve nedávno. Původní termín byl 23. Prosince. -
Re: EMINEM
máš mou plnou podporu *3* -
Re: Relapse
to bych teda ráda věděla jak???Máš na něho telefon nebo co??? *1* A to že Relapse bude začátkem příštího roku už každý fanda ví celkem dlouho!!!! -
Relapse
Zdravim všechny fandy Eminema. Jsem vedoucí jeho fanklubu v Praze a on sám nám potvrdil, že v Lednu nebo v Únoru vydá album s názvem Relapse. Kdo má zájem o jeho nejnovější freestyle ať si napíše na Diggz.6007@seznam.cz
Eminem 4ever, peace -
Re: CHUJ SUCHY
tobě se to asi staŁo zhe?ty máš asi trupku od topení... *1* *15* -
Re: CHUJ SUCHY
ó vážně? to znáš asi z vŁastních zkušeností? *1* *15*