Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leti

Re: Re: new

No nevím jestli jsis toho všiml ,ale na net už prosákly nějaké písničky jako I´m having a relapse nebo třeba s Trick trickem who wont it...A Em sám řekl ,že teď na CD Tvrdě maká s Drem a ostatníma ve studiu.. *3*
  • my jsme rapeři

enem někteří,kteří nosijá na hlavách peří *1*
  • lento

Re: new

tak to sem zvědavej,rozhodně bych byl rád a taky rád bych si ji poslechl ale moc tomu nevěřím...
  • Re: new

Neboj se CD bude...Buď na konci roku 2008 ,nebo začátkem 2009.. *3*
  • avrilie

new

ČetŁa jsem si zhe Em vydá do konce roku novou desku....nwm mno jestŁi je to prawĐa......aŁe byŁo by to super kĐyby se zase vrátiŁ!!! *1* *15* *14* *3* *14*
  • lento

Em.

je ohranej.... neříkám že si ho neposlechnu,ale ale už sou lepší
  • _chevi_

Můj nej raper!!!

Eminem..THE BEST! *5* Je fakt super!!! *5* Co dodat...prostě the best! *5*
  • leti

Re: Eminem

Ehmmmmmmm...Do konce roku vydává nové CD takže asi nic no...Ty oslavy budeš muset asi zrušit...A mě to vážně nesere *3*
  • lento

Smuth

K Em. mám respekt, pač se dostal z dost velkejch sraček na špici, je to borec.....Jak sem si tu čet tak už nwm kdo tu psal že Em. není komerční-->ptám se toho vola poslouchál si ho někdy?...
  • hobelka

muj nazor

Nikdo to v zivote nema jednoduchy (az na paris hilton) ale eminem to mnel obvzlast tezky a uz jenom proto by si zaslozil uctu jako s jeho minulosti bych se asi nedokazala vzchpita jit dal
  • elien

Elien

Pot skladej texty ty na to mas i kdyz se ve svete neviznas tak na svuj zivot nazor mas. *4*
  • elien

Elien

Eminem ma kvalitni hudbu ten kdo řikaze jeho hudba stoji za hovno tak at slozi song a pak se ukaze nesnasim machirky co delaji ze sebe hvezdy .Ja skousim sladat a jeto docela dobry ale potrebuje to jeste hodne zlepšit. *4*
  • --clariska--

xD

Eminem je nejviiiits co muze bejt xD bozi pisnicky...bozi preklady...ploste vsechno xD a obdivuju ho v tom ze si ty texty dokaze zapamatovat...kdyz tam skoro nits neopakuje *14* lavuju upa moots
  • sbirka

Ahoj! prodam sbirku Eminema. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • Re: Eminem

Eminem je největší týpek.Lepší rapper než 2Pac(2Pac byl dobrej),ale Eminem je o dost lepší.EMINEM 4EVER *4* *4*
  • Eminem

Ze skoncil ? Super, vyborne, parada. Pojdem sa ozrat od radosti, ze skoncil s hudbou. Aspon nebude robit ziadne dalsie albumy, a bude od neho pokoj
  • typek

Podle mě to žádná cvičená vopice fakt neni, je dobrej líbí se mi mnohem víc než kdejakej týpek z g-unit protože von dělá ten rap jinej než vostatní,všichni americký rapeři to maj skoro stejný prostě si vodvikládaj a maj ,ale eminem do toho dává něco víc než že to jen řekne a de, prostě je gud a nej cd je podle mě Encore *3*
  • Re:

Eminem je proste raper nezalezi na barve pleti proste je jeden z nejlepsich a kdo o nem neco rekne je ko proste nej raper a kdybi d12 se nerozpat tak jsou jeste ted hodl umrel jedem z jejich clenu ale kdybi jsem eminem pridal k g-unit tak je to nejjjjjj a aj dr.dre proste nej raperi sveta *3*
  • hanicka.2008

Re: Eminem je best

jo to máš pravdu ten filmík zbožňuju sem do toho celá hotová...a emineme si kráásnej fak jo... *14* *14* *14* *14*
  • Eminem je best

Eminem je nejvííc kořeň..je to prostě rappovej král...nej rapper on the world...jeho film 8 Mile je BEst *14* a on taky..je klááásnej *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit