-
Eminem je nej
The best raper is Eminem,mno eminem je prostě nejlepší raper jakýho znám,jo a taky ví prostě o čem zpívá,prostě to s ničím souvisí z jeho života,prot ho poslouchám,ale nejen proto prostě je to nej raper!!A taky mooooc pěknej!! *1* *1* *14* -
Hledám...
Slyšela sem v radiu užasnou pisničku od eminema ale nemuzu ji nikde najit,bo ani nevim,jak se jmenuje....zpiva tam s nejakou zenskou,ale pisnicka stan to neni...nevite nekdoo s kym to zpiva a jak se to jmenuje?je to jedna z novejsich.dekuju mocinky:-* -
Shady je Nej
jsem dost dobrej raper... ale na Shadyho prostě nikdo nemá kam se hrabe třeba fifty, snoop dog, akon nebo 2-pac... Shady 4ever -
Eminem
EMINEM JE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!! !!!!!!! *3* *3* *3* *3* a kdo říká,že ne tak je**** -
Eminem
Proste best nikdo jinej ne nej NEMA *4* -
Raper
presne tak me se taky moc a moc libi jak rapuje *3* *3* *1* *1* -
Eminem
Ja proste super *14* *14* *14* *14* -
em
eminem dobrej -
Re: Proč!?!
nevim nevim ale myslim že nepřestane... *5* -
Re: Eminem
Všimni si, že ty tu říkáš, že budeme Eminema hájit proto, že ho máme rádi a sama tu básníš o Jacksonovi, což je podle mě zakomplexovanej idiot a pedofil, kterej má místo xichtu nějakou silikonovou masku... Ale to je poze můj názor a pokud ho máš ty ráda, fajn, já ti to neberu, ale piš si to na diskusi Jacksona. Tohle fanklub Eminema!!!(Ti co umí číst mají výhodu.. *3*) -
love
prostě moje laska není co dodat................... *14* -
Re: wenca
Ja znam stranky! -
...
proste je krasnej-a ma super texty a vubec pisnicky a jak ho lidi odsuzujou tag na to vubec nemaj pravo....nic o nem newi!!! -
Re: EMINEM
Máš naprostou pravdu *5* -
eminem je třída
Eminem je nejlepší raper ze všech!!! *5* -
Re: Proč!?!
to je velká škoda kdybi skončil *14* -
Perfektní
Od eminema se mi líbý vše je fakt dobraj na tom se snad všichni schodneme *15* *5* -
Re: ???
Slim Shady je stinná stránka eminema. Slim shady vlastně uráží či si vyřizuje účty s jinýma, co sou proti emovi či mu něco udělali (třeba někdy naráží na svou matku). Jak můžete slyšet v The real Slim Sahdy nebo MY name is. *5* -
Proč!?!
Víte že eminem chce skončit!? Chce se starat víc o rodinu, já nesouhlasím prece nemůže sklamat fanoušky?!!! napište svůj názor *9* *9* *9* -
???
Neví někdo, proč se v jeho textech objevuje Slim Shady? Nějak si to s ničím nedokážu spojit... *9*