Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eminem je nej

The best raper is Eminem,mno eminem je prostě nejlepší raper jakýho znám,jo a taky ví prostě o čem zpívá,prostě to s ničím souvisí z jeho života,prot ho poslouchám,ale nejen proto prostě je to nej raper!!A taky mooooc pěknej!! *1* *1* *14*
  • Hledám...

Slyšela sem v radiu užasnou pisničku od eminema ale nemuzu ji nikde najit,bo ani nevim,jak se jmenuje....zpiva tam s nejakou zenskou,ale pisnicka stan to neni...nevite nekdoo s kym to zpiva a jak se to jmenuje?je to jedna z novejsich.dekuju mocinky:-*
  • Shady je Nej

jsem dost dobrej raper... ale na Shadyho prostě nikdo nemá kam se hrabe třeba fifty, snoop dog, akon nebo 2-pac... Shady 4ever
  • Eminem

EMINEM JE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!! !!!!!!! *3* *3* *3* *3* a kdo říká,že ne tak je****
  • Eminem

Proste best nikdo jinej ne nej NEMA *4*
  • Raper

presne tak me se taky moc a moc libi jak rapuje *3* *3* *1* *1*
  • Eminem

Ja proste super *14* *14* *14* *14*
  • em

eminem dobrej
  • Re: Proč!?!

nevim nevim ale myslim že nepřestane... *5*
  • Re: Eminem

Všimni si, že ty tu říkáš, že budeme Eminema hájit proto, že ho máme rádi a sama tu básníš o Jacksonovi, což je podle mě zakomplexovanej idiot a pedofil, kterej má místo xichtu nějakou silikonovou masku... Ale to je poze můj názor a pokud ho máš ty ráda, fajn, já ti to neberu, ale piš si to na diskusi Jacksona. Tohle fanklub Eminema!!!(Ti co umí číst mají výhodu.. *3*)
  • love

prostě moje laska není co dodat................... *14*
  • Re: wenca

Ja znam stranky!
  • ...

proste je krasnej-a ma super texty a vubec pisnicky a jak ho lidi odsuzujou tag na to vubec nemaj pravo....nic o nem newi!!!
  • Re: EMINEM

Máš naprostou pravdu *5*
  • eminem je třída

Eminem je nejlepší raper ze všech!!! *5*
  • Re: Proč!?!

to je velká škoda kdybi skončil *14*
  • Perfektní

Od eminema se mi líbý vše je fakt dobraj na tom se snad všichni schodneme *15* *5*
  • Re: ???

Slim Shady je stinná stránka eminema. Slim shady vlastně uráží či si vyřizuje účty s jinýma, co sou proti emovi či mu něco udělali (třeba někdy naráží na svou matku). Jak můžete slyšet v The real Slim Sahdy nebo MY name is. *5*
  • Proč!?!

Víte že eminem chce skončit!? Chce se starat víc o rodinu, já nesouhlasím prece nemůže sklamat fanoušky?!!! napište svůj názor *9* *9* *9*
  • ???

Neví někdo, proč se v jeho textech objevuje Slim Shady? Nějak si to s ničím nedokážu spojit... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit