-
Re: Proč!?!
nevim nevim ale myslim že nepřestane... *5* -
Re: Eminem
Všimni si, že ty tu říkáš, že budeme Eminema hájit proto, že ho máme rádi a sama tu básníš o Jacksonovi, což je podle mě zakomplexovanej idiot a pedofil, kterej má místo xichtu nějakou silikonovou masku... Ale to je poze můj názor a pokud ho máš ty ráda, fajn, já ti to neberu, ale piš si to na diskusi Jacksona. Tohle fanklub Eminema!!!(Ti co umí číst mají výhodu.. *3*) -
love
prostě moje laska není co dodat................... *14* -
Re: wenca
Ja znam stranky! -
...
proste je krasnej-a ma super texty a vubec pisnicky a jak ho lidi odsuzujou tag na to vubec nemaj pravo....nic o nem newi!!! -
Re: EMINEM
Máš naprostou pravdu *5* -
eminem je třída
Eminem je nejlepší raper ze všech!!! *5* -
Re: Proč!?!
to je velká škoda kdybi skončil *14* -
Perfektní
Od eminema se mi líbý vše je fakt dobraj na tom se snad všichni schodneme *15* *5* -
Re: ???
Slim Shady je stinná stránka eminema. Slim shady vlastně uráží či si vyřizuje účty s jinýma, co sou proti emovi či mu něco udělali (třeba někdy naráží na svou matku). Jak můžete slyšet v The real Slim Sahdy nebo MY name is. *5* -
Proč!?!
Víte že eminem chce skončit!? Chce se starat víc o rodinu, já nesouhlasím prece nemůže sklamat fanoušky?!!! napište svůj názor *9* *9* *9* -
???
Neví někdo, proč se v jeho textech objevuje Slim Shady? Nějak si to s ničím nedokážu spojit... *9* -
EMINEM
EMINEM je nejlepší rapper na světě, největší respekt pro Eminema a i pro jeho skupinu D12. Eminem je prostě bůh rapu. *3* *4* *3* -
Eminem
Tajiten slepičák není nejlepší zpěvák na světě vy to říkáte jen pro to že ho máte rádi.Jo je to frajer písničky má dobrý,ale srandu z Michaela Jacksona si dělat nemusí.Jackson toho dokázal tak stokrát víc než Eminem a je dobře že Jackson koupil práva na jeho písničky.Nojono Michael je prostě třída *14* *14* *14* !A Eminem taky nemusí pořád ukazovat tu svojí slepičí prdel. -
eminem
proste nej nej zpěvák,co dodat? -
cau
mate nekdo re-up to nove cd -
Idiot!
Poslouchat ho je ztráta času! Vlastně co je hip-hop? Háá takovej nepovedenej pokus o hudbu x) Jestli se to dá nazvat hudbou! Stop,Anti Hip-hop! (tady je tak nedostatek smajlů)!!! -
eminem
myslim ze kdyz vsichni rikaj jak ho milujou...to je blbost..vy vite jakej je? myslite ze doma je takovej jako pred kamerou? ne tak jednoduchy to neni.libi se mi jak rapuje a o cem rapuje...to musim rict ze je fak moc dobrej. *15* -
Re: EMINEM
Je to nej!!!!!!!!!!!! borec a taky reper!!!!!!!!! *3* -
eminem
není špatnej,ale určitě není nejlepší raper