Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eminem

čezt všichni super lidi eminem je ten ze všech zpěváků ten nejhustější týpek kterého znám miluju ho *14*
  • EMINEM

EMINEM JE TEN NEJLEPŠÍ RAPPER NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EMINEM 4EVER!!!!!!!!! *3* *5* *4*
  • Eminem

cauky eminem je uplne uzasnej je proste nadhernej nemate nekdo fotecky jestli jj tak me je poslete ne email diky moc...
    *14* a nemate jeste nekdo na neho nakej kontakt pls piste diky moc
  • Re: EminEm

NAPROSTO S TEBOU SOUHLASÍM JE FAKT SKVĚLEJ A NARODIL SE VE STEJNEJ DEN JAJO JÁ *3* NEMÁŠ icq??? jestli ano ozvi se na můj mail a mám nový EMINEM´S CD *15* ZDAREC A MĚJ SE
  • eminem

jsem strasne zblaznena do EMINEMA a chtela bych si s tebou o nem psat *3*
  • EminEm

Em je nej rapper na této planetě!!!!!!!!!!!sem z něho paf!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Shady Records

Král Hip-Hopu se podle mě nedá určit. Ale najde se pár raperu kteří by se mezi ně mužou zařadit. Určitě to bude Eminem, Dr.Dre, 50 Cent, Jay-Z a 2Pac bohužel už ale mrtvý.
  • Shady Records

Martin: Nerozumíš stylu Hip-Hop tak tady radši nechoď a neurážej fandy Slim Shady,50 Cent a další. Shady/Aftermath /G-Unit *13*
  • Shady Records

rapper z Detroitu Eminem alias Slim Shady. No on se fakt s nikým nemazlí. nepřátele Ema se mu smějí, protože je bílej a chce rapovat. Ale on se jim vysměje do xichtu a smými rými je odfakuje. Nemají na něj šanci. Film 8 Míle o tom vypráví. A když se spojí s kamošema Dr.Drem a 50 Centem a udělají nějaky nový song tak je to vždycky PECKA. Shady/Aftermath/G-Unit
  • Eminem is the best

Eminem je nejlepší Raper na světě, začal jsem taky rapovat, jde mi to ale na něj se nikdy nedostanu o bude vždycky ten "IN" *13*
  • http://eminemfan.blog.cz/ Mrkněte sem a přihlaste se do fanklubu jestli chcete *14*
  • Kdo si chce psát o Emovi tak mi napište na mail...jsem jeho faninka už dost dlouho!! *14*
  • jo

EMINEM je borec fandětemu neznám jiného rappera tak dobrého jako je právě on měj te k němu úctu *16*
  • Eminemsoul

Nejlepší stránka o Eminemovi a D12 + něco málo oTupacovi a 50 centovi je zde !!! http://eminemsoul.iprofil.cz určitě budete spokojeni.
  • Em

Em je super můžů se přidat taky do toho fun klubu???????????????? *16* *16* *1* *9* *4* *4* *14*
  • eminem

*15* *15* *15* *15*
  • eminem je borec

je to dobri raper ma dobre pisne *14* *5* *15* *8* *8* *5* *13*
  • ahoj jestli scháníte novinky o emovi tak doporučuju tuhle site: www.eminemworld.xf.cz je tam pořád něco novýho, tak ahojky *14* *14* *14*
  • SUPER!!!!!!!!!!!! *13* *1*
  • Názorek

Většina lidí co prožila život jako eminem s jeho děsnou matkou by asi spáchali v 5letech sebevraždu.našel děsně dobrý způsob,jak si vybít vztek a negativní emoce a za to ho moc moc obdivuju.I na mě mají jeho songy děsně uklidňující vliv. *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit