Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slim Shady,Eminem,Marshall Mathers

Já fakt netušim co dodat Snad Jen to že EMINEM je ten NEJůžASNěJší člověk na světě je tak nádhernej prostě je k sežrání.miluju ho !! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Eminem

Eminem je uplně božsky a nikdo na neho nemá!!!!pojdme založit fanklub.kdo se přidá?pište na Monikkkaa@seznam.cz *3* *3* *3* *14* *14* *3*
  • názor

Eminem je super rapper hip hop je super všetci fandofia rapu a hip hopu sú super
  • HOP HIP

*3* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *8*
  • suprovni

eminem je supr proste tim jak se chova a ta hudba jedna basen neodsuzuju metal ale podle me je to utriskana hudba::))) a ten film 8 mile taky supr fakt proti nemu ani pul slova tak zdar HOPERI pa vojta
  • em

em je bozi
  • 8 mile

super film
  • kdo neposloucha eminema jako by neexistoval
  • eminem je ze vsech ten nej nej nej nej nej nej nej lepšíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *1* *8* *15* *14*
  • Je prostě úžasnej co dodat!!!!!!!!!! *1* *1* *3* *14* *14* *14* *4* *14* *3* *4* *4* *4* *15*
  • Marshall

Eminem je nejlepší,nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *14* *4*
  • eminem

kdo má rád eminema at mi napíše na icq :-) 337-159-847 , Eminem forever
  • eminem je boziiiii *1*
  • Jasný,já to přes pc řešit fakt nebudu,je to zbytečný... no já doufám že 2Pac žije,na tom videu vypadá úplně jako on... *7*
  • Nelly se nějak naváží ne??? *4* Ber to s rezervou a neřeš je tady....
  • 2 Pac žije

Halo lidi co uctívaj 2 Paca poslouchejte...Našla jsem na netu video kde 2Pac živej a zdravej a to video je z roku 2005...Jestli ten chlap na něm není 2Pac tak je mu sakra podobnej..Kdo ho chce napište mi na mail...PS:Asi nebudu odepisovat hned páč nejsem moc doma u PC...Ale určitě pošlu... *15* *14* *3* *4* *7*
  • je chci opravit ten název ty fan stránky www.eminemworld.xf.cz ahojky a mějte se fajn a jestli skládáš texty tak to je dobrý, já dělam instrumentálky :-) tak go go go hip hop forever and disco never *3*
  • eminem je nejlepší

eminem se líbí lidem díky tomu že má hodně poslouchatelný písničky, myslim že dobrý instrumentálky jsou velkym základem úspěchu atd. jinak našla jsem novou fan stránku o emovi je a je celkm fajn jsou tam skoro denně aktualizace na www.emminemworld.xf.cz. Eminem forever :-) a zdravim všechny emovo fandy :-) mějte se hezky *14*
  • Eminem je nejlepši *4*
  • Nelly:A na koho si jako hraješ? Buď jako naopak rád(a),že ho aspoň neodsuzujou nebo nenávidí-ty se snad nemaj cpát,ne?Víš co,nadávej jenom na ty,co ho nemají rádi,a ne na ty,co ho rádi mají,ať už jeho texty,nebo jenom jeho...já zbožnuju jak jeho písničky tak jeho, a všechno,co se jeho týká.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit