Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re:

no ze snim neni nuda jde uz videt na tech klipech !!! uletak proste *14*
  • jo??emineme chytim te

nejlepsi je!!!a ne protoze ty pisnicky posloucha celej svet ale protoze je bilej mezi cernejma a je mezi tema nejlepsima "cernejma" joooo no to se nezapre on byl je a bude nejlepsii!!!a ten hlas nema nikdo ani z casti podobnej jooo a vy dementi si do neho rejpnete zavist je kurevska mrcha co?:) *1*
  • kanec

slusnej typek *5*
  • em

eminem má perfektní videoklipy a 8 míle je to nejlepší co mohl vydat *14*
  • Eminem

I Love Eminem *14* *1*
    Nejlepší song LoseYorself tu žeru:)))))
  • Re: Eminem vs 2Pac

eminem je nej jak se ti nelibi tak......*14* *14*
  • Re: Re: Re: Hledám...

ty si fakt nake pako...no a co?jako tobe muze byt nekde u prdele co ja posloucham a co ne...a nevsimla sem si,ze bych rekla,ze ji posloucham..a uvazuj,myslis ze bych poslouchala porad dokola jednu pisnicku???mas dost
  • Eminem ?!

NJ ...
    Eminem je pro mně nejlepší raper na světě.Teda docela mně dostalo,když už nevydává žádné new songy a ani žádné new cedlo ! *9*
    Nebo kdyby aspoň měl new cd s D12 !
    Ten asi už skončil ! *9*
    Teda ...
    Já ho za vzor mám pořád !
    Nic se na tom nemění,protože jeho písničky nám zůstanou ...
    I když pochybuju,že někdo za 20 let bude vědět,že nějaký Eminem byl ! *9*
    Pro mě je,ale na vždy !
    Eminem forever ! *14*
  • Re: Re: Shady je Nej

čau bracho *16*
  • Eminem vs 2Pac

Eminem je dost good rapper.Je to muj druhej idol hned po 2pacovi ten byl mnohem lepší!!!
  • Re: Raper

LOL TY JSI ASI ZLA HOLKA KDYZ POSLOUCHAS RAP
  • Re: Shady je Nej

OMG! TO NENI SHADY ... TY NEVIS ASI CO TO JE TO MAS JEDNO! TAKY NEJAKEJ NOOB
  • Re: Re: Hledám...

TY POSLOUCHAS SUPERMANA? HAHA TRAPARNA
  • BEST

je prostě nejlepší raper na celim světě a nikdo se mu nevyrovná *1*
  • Eminem i$ tHa BeSt!!

Eminem je proste NEJ!! A vzdycky bude!! Je takovej jaky "JE" je to proste BOREC!! Dokazal toho v hip hopu hodne!!! Ikdyz je bilej, fanousci ho maj radi, protoze chapou o cem rapuje! A nezalezi jestli je bilej nebo cernej ziskal si proste respekt!!!
  • em

eminem je ten nejlepsi zpevak a rappr kterýho sem kdy slisel a vydel a ti kteri se jim nelibi tak at natyhle stranky nelezou pitomci!!!!!!!!!!!!! *5* *4*
  • Re: Re: Hledám...

ta to prave tez neni...jeste naka musi byt *9*
  • Re: Hledám...

zkus tuhle pisen Eminem - superman
  • Nej

eminem je ten nej RaPeR a nikdo iny rad bych šel na nejaky jeho konecrt *16*
  • eminem jeprostě super ať si o něm myslí lidi co chcou hodně sem oněm četl a jeto hrdina můj vzo r tak čus a poslouchejte Eminema*3*

wathy di se vycpat de vidět že o eminemovinic nevíš je totáolně dobrej raper a je muj vzor tak ze di vycpat s Shady se navyrovnyeminemovi myslisi co chceš ale nemáš *13* pravdu čus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit