-
yes
say hello hollywood eminem you are back and we are happy *14* *14* *4* *3* *1* *1* *3* -
Re: RE:wooooow
já když sem začela poslouchat eminema tak sem přestala úplně poslouchat to ostatní....páč když si pustíte jeho a pak jinýho rapera tak vidíte jak málo toho uměj o proti němu *3* -
RE:wooooow
hej ale ja mu vubec nestiham on rapuje upa megansky moc rychle!! *1* jedine co stiham je hilies song *15* on on je proste nejlepsi nasvete jaho uplne moc zboznuju posloucham jenom jeho a nekdy 50centa ale eminem je nejlepsi!!! *14* *14* *14* -
woooow
ten eminem je uplne dobrej sklada dobry pisnicky neznam od neho zadnou pisnicku ktera by byla picovina -
Re: Relapse
jou já už sem to taky četla....už na něj čekám od tý doby co řekl že ho vydá.... *3* -
Re: tak to je sila
u me bylo neco podobneho kamo *15* *1* -
ja jsem myslela ze uz to vyslo -
já už se taky těším *3* -
Relapse
tak 19.5. mu vyjde to album :) uz se nemuzu dockat *5* -
tak to je sila
lidi ta pisnicka od eminema kim je uplne husta sem ji ted poprvy slysela me malem vyletel tlak *4* *15* *1* -
nwm
dřif jsem taky poslouchal metal aji tet si ho nekdy poslechnu ale hip hop se mi libi víc... -
Nej!!!Je eminem!!!
eminem je nejlepsi rapper *14* nej pisnicky co se mi libi jsou crack a bottle, ass a lose yourself je roste uplne nejlepsíííí *14* *3* *14* -
Kenny
Eminem je nejvetsi frajer kteryho znam je u me nebezpecnej typekk !!! -
wow..lowuju eminema
eminem je upe nej *14* *15* a je strašně krásnej...nejvíc se mi líbí lose yourself.. *14* *14* *14* -
shaĐy
úpa mooc sem si zamiŁovaŁa písničku Crack A Bottle a I can be *1* *14* konečně bude ten správnej vést hitparády!! -
......
eminem je nelpeší *14* *14* -
juhu
a uz se perou uz se perou do toho fandim sparta jedem ne kecam fandim eminemovi *3* *3* *3* -
Re: 8 mile
vžĐyť to máš´rovnou na osobnostech!se koukni a tam máš ten popis!!!! *1* *3* -
Re: relapse
presne tak!! doufam ze to bude jeho nej album za tu dobu co na nem pracoval *3* -
8 mile
lidi o cem je ten film please mohli by ste mi to sem napsat thanks *4*