Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yes

say hello hollywood eminem you are back and we are happy *14* *14* *4* *3* *1* *1* *3*
  • Re: RE:wooooow

já když sem začela poslouchat eminema tak sem přestala úplně poslouchat to ostatní....páč když si pustíte jeho a pak jinýho rapera tak vidíte jak málo toho uměj o proti němu *3*
  • RE:wooooow

hej ale ja mu vubec nestiham on rapuje upa megansky moc rychle!! *1* jedine co stiham je hilies song *15* on on je proste nejlepsi nasvete jaho uplne moc zboznuju posloucham jenom jeho a nekdy 50centa ale eminem je nejlepsi!!! *14* *14* *14*
  • woooow

ten eminem je uplne dobrej sklada dobry pisnicky neznam od neho zadnou pisnicku ktera by byla picovina
  • Re: Relapse

jou já už sem to taky četla....už na něj čekám od tý doby co řekl že ho vydá.... *3*
  • Re: tak to je sila

u me bylo neco podobneho kamo *15* *1*

ja jsem myslela ze uz to vyslo

já už se taky těším *3*
  • marw

Relapse

tak 19.5. mu vyjde to album :) uz se nemuzu dockat *5*
  • tak to je sila

lidi ta pisnicka od eminema kim je uplne husta sem ji ted poprvy slysela me malem vyletel tlak *4* *15* *1*
  • dofman5

nwm

dřif jsem taky poslouchal metal aji tet si ho nekdy poslechnu ale hip hop se mi libi víc...
  • Nej!!!Je eminem!!!

eminem je nejlepsi rapper *14* nej pisnicky co se mi libi jsou crack a bottle, ass a lose yourself je roste uplne nejlepsíííí *14* *3* *14*
  • Kenny

Eminem je nejvetsi frajer kteryho znam je u me nebezpecnej typekk !!!
  • kika97

wow..lowuju eminema

eminem je upe nej *14* *15* a je strašně krásnej...nejvíc se mi líbí lose yourself.. *14* *14* *14*
  • avrilie

shaĐy

úpa mooc sem si zamiŁovaŁa písničku Crack A Bottle a I can be *1* *14* konečně bude ten správnej vést hitparády!!
  • swery

......

eminem je nelpeší *14* *14*
  • juhu

a uz se perou uz se perou do toho fandim sparta jedem ne kecam fandim eminemovi *3* *3* *3*
  • avrilie

Re: 8 mile

vžĐyť to máš´rovnou na osobnostech!se koukni a tam máš ten popis!!!! *1* *3*
  • marw

Re: relapse

presne tak!! doufam ze to bude jeho nej album za tu dobu co na nem pracoval *3*
  • 8 mile

lidi o cem je ten film please mohli by ste mi to sem napsat thanks *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit