-
eminem
Eminem je fakt borec s velkym B! -
Re: em
Přesně tak... *3* -
em
Em je nejlepší. A ti co maj jinej hudeb. vkus tak at sem NELEZOU!!! -
neví někdo?
zdarec lidi. Eminem je nejlepší raper pod sluncem je to prostě borec!!!!!! jooo a nevíte někdo jak má klip na ukážku toho hororu jak se menuje ten film??? moc dik -
Re: Re: Klííídek!!
Hele, já tu fotku našel na tn.cz Dej do vyhledávače Eminem a je to někde pod tím videem z předávání, kde se to stalo -
E
Tohle fakt tak sladkej, roztomilej, talentovanej šukázní chlap!! Mg z něho nemužu... *14* Úpo NEjlepšejší *14* -
no tohle je lol
jako je mi fuk kdo mi bude jak nadávat... gramatiku neumím je mi 14 let a hudby poslouchám ale od každýho repera něco ... Eminem The Way I am je dobrej song... nikomu nenadávám do hudby až na bráchu ale to se dá pochopit je to přece sourozenec... tady to vypadá že nikomu víc jak 10 není když si nadáváte kvůli takový cipovině jako je styl hudby jakej kdo poslouchá ... klidněte hormóny a poslouchej te Coolia nebo Tupaca :-D -
Re: nwm
mas uplnou pravdu a souhlasim s tebou *4* -
nwm
ma fak dobry pisnicky eminem je
typek
*4* -
RELAPSE
Tak mám všechny ty písničky z jeho nové desky a jsou fakt úplně super. *3* *5* -
Re: Klííídek!!
jo a prosimte nevis na jaky strance je ta spolecna fotka *7* *4* -
Re: eminem
presne tak je to legenda -
Re: Klííídek!!
taky nvm co tady řešej já sem jim to taky psala že to bylo hraný -
Klííídek!!
Lidi, co děláte? Copak nevíte, že byly domluvený? Jasně, vypadalo to věrohodně a proto se spolu ti dva nechali taky vyfotit. Vy jste tu fotku neviděli? Celý to jenom dokazuje to, že Eminem je super herec. Fakt se těšim na ten western, co má natočit. -
Re: eminem
deto -
Re: cau
Re-Up mam doma original je na nom 22 piesni -
Re: Eminem
Michaela Jacksona nepoznam ale Eminema nemusiš uražať. Eminem je boh Rapu, je to už ras tak a ty to nezmeniš. Eminem počuvam aj ja a podla mna je najlepsi a nie len preto ze ho mam rad. -
Re: Milášek
ja ho taky obdivuju eminem je nejlepsi -
Re: Re: kdo to je?
thank you!!!!!!!!! *3*
jinak Em je mega týpek. mám je s Fredem Durstem nejraděj -
Re: MTV
je to na you tube