Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Klííídek!!

taky nvm co tady řešej já sem jim to taky psala že to bylo hraný
  • diggz

Klííídek!!

Lidi, co děláte? Copak nevíte, že byly domluvený? Jasně, vypadalo to věrohodně a proto se spolu ti dva nechali taky vyfotit. Vy jste tu fotku neviděli? Celý to jenom dokazuje to, že Eminem je super herec. Fakt se těšim na ten western, co má natočit.
  • Re: eminem

deto
  • Re: cau

Re-Up mam doma original je na nom 22 piesni
  • Re: Eminem

Michaela Jacksona nepoznam ale Eminema nemusiš uražať. Eminem je boh Rapu, je to už ras tak a ty to nezmeniš. Eminem počuvam aj ja a podla mna je najlepsi a nie len preto ze ho mam rad.
  • Re: Milášek

ja ho taky obdivuju eminem je nejlepsi
  • china

Re: Re: kdo to je?

thank you!!!!!!!!! *3*
    jinak Em je mega týpek. mám je s Fredem Durstem nejraděj
  • monikasmajlo

Re: MTV

je to na you tube
  • Milášek

Můj miláček,já ho žerůůůů *14*
  • MTV

Jaký video z MTV?? Já to neviděl, tak nemáte na to nějakej odkaz?? Není to třeba na youtube nebo jinde? Dík. *5*
  • eminemka01

eminem

Eminem to je má nejky láska miluju ho jeho texty sou nejky jeho život je dost podobn ej tomu mímu Emineme seš nej a wždy budeš miluju tě navždy *14* *14*
  • kkornyy

je best!!!

Eminem je fakt best je ůůůpa nejlepsíí videliste 8mile??? fááááááákt mooooooooooc božííí a proste celej eminem je ůůpa nejlepsí a nejuzasnejsi!!!!!!!! *14*
  • dofman5

nwm

ja když jsem videl to video tak sem byl uplne vzteklej....
  • .

MTV uz jede v ČR??? *5*
  • to MTV

JÉÉŽIŠI JJÁ JSEM SE TAK STRAŠNĚ SMÁLA..ASI JEŠTĚ 4 DNY PO TOM A FURT SE SMĚJU..MÁM EMA RÁDA,ALE TOHLE SE FAKT POVEDLO TEN JEHO XICHT KDYZ MU SPALD NA TU HLAVU :D NO JÁ JSEM PROSTE NEMOHLA :D ALE PAK PRY NEJAK REKL ZE TO BYLO DOMLUVENY,ALE ZASE TREBA SE JENOM NECHTEL ZTRAPNIT :D *1*
  • eminem

kazdej spevak je jinej. nemusi byt podle vas slusnej opcas z nas vipadne to spatne slovo eminem je proste hustej upa ho zeru kazdej mame nejoblibeního herce nebo zpevaka a nebo rappera ja si mislim o eminovi jen ti nejlepsi veci proste umi spivat i rappovat a jeho film 8 mile je fakt husta ale ty kluci by ho tam nemuseli tolik buzerovat. a holky nemusi te ho urazet on zato nemuze jakej je mnel hrozne detsvi mnel malo kamaradu a hodne se stehoval chudak *9* ale ja ho upa zeru mrte *14* *14*
  • heath.4ever

Re: kdo to je?

když si sjedeš o pár příspěvku dolů tak se to dozvíš;)je to Charmagne (www.charmagne.net)
  • china

kdo to je?

Hele nevíte s kým zpívá We made you? Ta ženská *7*
  • Re: MTV

lidi sám eminem řek v ňákym rozhovoru že to bylo všechno hraný a že se na tom domluvili....že prostě chtěli udělat něco velkýho no :D ...a řek že má brunův humor rád...(když se dozvíte něco jinýho tak mi nenadávejte já neříkám že to je 100%-ní :D)
  • MTV

lidi videli jste vcera ve zpravach to jak na eminema spadl ten bruno borat. chudak eminem nechtela bych bejt v jeho kuzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit