-
Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ
A kolik bílejch raperů posloucháš. -
Re: ???
čau ty budeš fakt velkej borec na hiphop mam uplně stejný nazor a co poslochaš ty? -
gunitcommunity.oforum.cz
gunitcommunity.oforum.cz Hip Hop Forum o Eminemovi - Shady rec., Dr. Dre - Aftermath Ent., a G-Unit - G-Unit Rec. vše o nich a jejich nahrávacích společnostech..
Mimo to samozřejmě novinky i z ostatního hip hopu + alba, singly, klipy, obrázky, texty, vše ke shlédnutí i ke stažení a zdarma!!! registrujte se na toto kvalitní forum!! *3* *15* -
_
Jak tak koukám, tady to jistě bude samá(ej) GangstaNigaBíč", že? *4* -
Re: Máš můj obdiv
Nevyjádřil bych to líp. Máš recht -
Re: Máš můj obdiv
moje rec..:) -
Máš můj obdiv
Eminem je jedinej rapper kterej opravdu UMÍ rapovat. Jeho písně jsou božský, klipy jsou dokonalaý a naprosto bez chyby. Je to borec největší. Klaním se před tebou... *4*
co se týče českých rapperů tak to jsou všechno trapáci. -
Re: NEW SONG
Mě taky nejde přidávat do novinek *9* -
NEW SONG
Na eminemonline.blog.cz se objevila nějaká informace že Eminem má novou písničku :-) Tak kdyby jste chtěli slyšet tak se tam můžete kouknout.Budu sem dávat ty novinky protože tam do toho "Novinky" mi to nejde přidávat xD -
*HB*
Všechno nejlepšíí !!! *4* -
všechno neeeej
Všechno neeej k narozkám. *3* *3* *3* Hlavně spoustu nových good songů *3* *4* -
B-Day
Všechno nejlepší k narozkám!!!! -
HB
Happy Birthday man. -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ
Všechno nejlepší Emí *3* Nejlepší bílej raper co poslouchám *3* -
hb
pridam se k vam : vsechno nej -
nwm
vše nej k narozkám!!!! *15* -
happy birthday
vsechno nej!!!! -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám. -
Hailie
Ta jeho dcerka se mu hodně podobá *4* -
Všecko NEJLEPŠÍ!!!!!!:-*
Všechno nejlepší k dnešním narozkám!!!..je to nejlepší zpěvááák na světě.měl příšerný děctví ale je prostě NEJLEPŠÍ!!! *14*