-
Eminem
Jen chci napsat,že v něj věřím a doufám,že mu to půjde čím dál lepe.Můj syn ho úplně zbožňuje a jsou mu 4 roky *3* -
nej
je to nejlepsi rapper!!! Eminem je prostě nej!!!!!!!!!!! *3* *1* justin bieber je proti nemu nic! (sice justin neni raper,. ale i tak)!! EMINEM JE NEJLEPSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!! -
pochvalek
pecka raper Eminem nejvice nej proste pecka raper ani vislovit to nejde pecka jojojojojojo ad jede dal :) -
TO VŮBEC
tak to vubec eminem se nemuze vubec s bibrem srovnavat......a kdyby nahodou jo tak je jednoznacnym vitezem EMINEM *4* *4* -
eminem
Eminem je nejlepsi v rappu na svete.Na nej nakej 50cent ubec nema.Ale stratil Proofa coz mu hodne chibi a bez nej uz zadnou poradnou show jako driv asi neudela.Ale da se to poslouchat dal.Jsi nej Eme a vzdy budez *3* -
Re: ,,
Eminem ví o čem rap je....ví o čem má dělat texty....je to nejlepší raper....Respekt.....:)) -
...
Jediný rapper, co se dá poslouchat. Rap mě jinak vůbec nezajímá a ani ho nemám ráda, ale Eminema si poslechnu ráda. *4* -
Celkem dobrá stránka
http://www.eminemworld.cz/ -
Re: Re: Re: Re: Re: ,,
*1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: ,,
však jo :Dpak už mi neodepsali :/ mě zrovna tak baví se hád když mám navrch :D -
Re: Re: Re: ,,
Tak na ně...........jen jim dej *3* *1* -
Re: Re: ,,
už aby to bylo :D fakt že jo :/ :! ^^ . Bylo to fakt výborný jsem pak na stránky brava napsala svůj názor a ty malý pipky se tam do mě pustili :D padali komentáře : no jo muj justínek je prostě dokonalej.
fakt jsem se tomu jejich IQ zasmála ;D -
Re: ,,
No jo no..........co na to říct, ale my fanoušci Ema víme, jak na tom je. A co se týče Bíbra - na každého jednou dojde *5* *1* -
,,
jojo, to jo.
Upřímně normálně drbárnu jako je BRAVO nečtu, ale dneska jsem šla kolem trafiky a tam mi do očí praštil titulek:
Justine Bieber : "Jsem lepší než Eminem"
nebo porazil jsem Eminema nebo něco v tomhle smyslu. udělala jsem vyjímku a koupila si to a oni to berou, že když dostal víc cen AMA takže je lepší?! to mě naprosto šokovalo.. -
Re: Re: Re: Re: Re: ...^^
jj, to by bylo, ale myslím si, že takových pecek jako je all she wrote bude ještě hodně a těším se na ně - ať je pořád co poslouchat....... *4* -
Re: Re: Re: Re: ...^^
Ahoj, v poho :)...
Bylo by smutný, kdyby ta recenze nebyla pozitivní ;) -
Re: Re: Re: ...^^
Zdravím, byla jsem chvíli mimo město........jj, ta recenze byla pozitivní *4* -
Re: Re: ...^^
Jojo, to bude, až to vyjde jako sing (což doufám,že vyjde) All she wrote je fakticky pecka, prostě T.I. a Em - luxus ^^ .. A předpokládám,že recenze je velmi dobrá..? :) -
Re: ...^^
Jj, souhlasím, už aby to bylo........Dneska jsem četla recenzi na all she wrote - vypadá to na pořádný trhák *4* *3* -
...^^
WTP by vůbec nebyl špatnej! ^^ . nebo ještě.. Going through changes se mi strašně líbí a 25 to life nebo Untitled.. no shrnu to ať to bude cokoliv tak to bude úúúúžasný ;)