-
Moje Láska!!
Je to hroznej slaďouš nejradši bych ho láskou sežrala.Co já bych dala za to s nim chodit je sexy,chytrej,hodnej a má ty nejlepší a pravdivý songy. Jednouduše:MMMMMMIIILLLUUUUJJJJJUUUUU HHHHOOOO!!!! *14* *14* Je to taková moje pusa!!! A je nnnnnejjjjllleeeeppppššššííííííí!!!! *3* *14* *14* -
Eminem a jeho rodina
Má dceru Hailie Jade se svou ženou Kim která kdysi brala drogy a tak Eminemovi připadla i jeho druhá dcera.Jako malý žil v Deatroitu(v černé čtvrti)se svou matkou v Kravanu. Když mu bylo 21 let tak se přihlásil do rapové soutěže protože chtěl hrozně moc být bílým raperem a nakonec vyhrál ale hodil to za hlavu a vrátil se zase ke své práci.Niní je mu 33 let a je na odpočinku protože skolaboval z přepracovanosti.Sám neví zda-li by chtěl ještě na dále zpívat ale uvažuje o tom že by byl jen producentem. -
Nebudu tu psát jakej je sladkej, úžasnej atd.(to je samozřejmost)...je to prostě kus chlapa a je to dobrej týpek... *5* je to mazák a má skvělý songy...Tak dobře: ŽERU HO! *14*
-
Eminem je úžasný rapper
-
eminem
Je to dobrej týpek až na to že je rasista.Jeho poslední klip je docela dobrý ,ale mohl by bý trochu delší.Je škoda že má tak málo těch klpů. *13* *5* *9* -
Em je nejlepší ze vsech a Obie hned po nem!!!ale myslim ze s tim tapetovanim nemusite přehánět *3*
-
EVIBADY 313PČ HANDS AP MADAFAKA FALO ME
-
eminem a linki nejlepsi *3* *3* *3*
-
žanet zajdi si na www.eminem.webz.cz a přečti jak se tam o emovi baví....vždicky se pořádně nachlamu....Tolik keců mají a Emovi nesahají ani po kotníky *3* *1* *5* *5*
-
http://www.emma-watson.cz/
-
jo oj
hmmmmmmmmmm hustě *3* -
jj...A je pokoj od té nafoukané pi.... *15* Eminem je *5* ale vypadá jako *4* a taky je dost sexy *14*
-
Jo jo jsme jí odpálkovali *1*
-
*15* a už nenapsala *15*
-
Terika14:to si piš!!! *3* jo a kdyby něco Mijo,tak Em je ženatej,a kdyby se rozved,tak už je obsazeno...vid Teriko? *15* a rozhodně od něj ruce pryč dávat nebudem,na to zapomen... *13*
-
Je to ten nej.zpěvák strašně ho miluji a jednou si ho vezmu!!!!Ruce pryč od něho!!!!!! *13* *16*
-
nevytahuješ? *15* Tak jak to teda pojmenuješ?možná lhaní?No vlastně vono to je lhaní.....Jestli mi to chceš dokázat tak pošli na Terika14@seznam.cz důkaz.....Nevím proč tady píšeš že o něm víš všechno a potom když ti nevěříme se ani nebráníš....a za pravdu se každej bije *9*
-
no to ste mi to teda moc nenandali,já nevim věřte si čemu chcete,mě je to jedno...JÁ VIM SVÝ! A nevytahuju se..
-
P3eminemka-heh ta už se neozve.....To jsme jí to nandaly co? *15*
-
Kika:a komu to jako cpeš??? Sama o něm víš ho***!!!!!! Si fakt trapná že se takhle uboze vytahuješ...... osobně ho znát nemůžeš,to ho znaj akorát tak příbuzní,on si k tělu fanoušky nepřipouští..... nevim komu to tady píšeš,tady jsou jeho fanoušci a ty to o něm vědí. Sis to někde přečetla ted si hraješ na chytrou... tak se příště rači nevytahuj... EME GO!!!!!! *1*