Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EMINEM

JSTE VYBORNI MAMVAS RAD MAM I CEDECKO MILUJI VAS *4* *5* *15* *3* *14* *4* *14* *5* *1* *3* *5*
  • fuck of eminem!!!!!!!!!!

to co som uviedol v nazve hore!!! *3* *5* *1* *5* *8*
  • Frajer

je fqakt dobrej raper nejlepsi na svete je take hezky. *14* *14* *14* *14*
  • milášek

mnam!!!EMINEMje nadhernoučkej!!!jE TO KUS A JE SUPER SPĚVÁK...CHcu ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MNAMKY.mÁ NA NĚHO VÉÉÉÉLKOU CHUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • Souhlasím s váma všema...Nikdo si tu ani nedovede představit co si ten člověk prožil...No doufám že teď když už má rodinu je konečně šťastný *14*
  • marshal bruce

posloocham ho od roku 2003. *8* *5* *4* *14*
  • marshall bruce

vim ze to je smesny ale ale chtel bych bytjako on vsichni rikaji ze je debil ale pritom si neuvjedomuje ze mel tezkej zivot takovej kterej si nedokazeme ani prestavit a jeste ze nepoznal svyho tátu podporujte ho pls *9* *9* *5*
  • wenca

mas recht nikdo nemeltakovy detstvi jako on. *5* *5* ma pekny dcery ma je rad
  • Eminem

Eminem mě bere už od 8 let plus minus....jeho texty jsou jeho zivot a uspech zalozil na tech textech na tom ze mel uz vod detstvy zku*venej zivot ...vydava v maximum je to zpusou jeho odreagovani jeto jeho styl....komu se to nelibi tak at ho neposloucha ale at mu taky nenadava kolik z tech "pomlouvacu" melo takovy detstvy jako on???? Pochybuju ze se mezi vama najde nekdo treba jen s necim co by se tomu priblizilo on je charakter jeho pisne maji hlavu a patu sou good a proto berou tolik lidi zaslouzisi uznani a respekt za to co si prozil a jakym zbusobem nam to zdeluje....Je to nejlespi Raper na celym zku*venym svete vubec cop kdy zil.... *4* *5* *4*
  • ahoj lidi neví tady někdo něco o tom jeho novém filmu? *3* Miluju Eminema *14* seš krásnej *14* a sexy *4* A máš nejlepší texty *9* Tvůj hlas bych poznala vždy *15*
  • wenca

ma tady nekdo 8 mile kdyby jo tak mi piste na mail pls
  • wenca

ja eminema proste bastim nekdy bych ale chtel co v tech pisnickach zpiva *7*
  • Sakra lidi je mi 23 let a niky bych neřekla že ho budu poslochat a milovat tak dlouho......od roku 2000 *14*
  • Ahoj lidi právě jsem z netu stáhla záznam s konceru....trvé to 1hod. a 19min...Je tam Eminem ,Ice Cube Dr.Dre a Snoop doog....tak jestli to chcete tak mi písněte na mail a já vám to pošlu Miluju Marshalla a na tom videu jde vydět že má dobrej smysl pro humor a nuda s ním asi nebude *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • Je to ten nejlepší raper kterého znám fakt super.Jeho klipy za to stojí nejsou to takový splátaniny jako ty český prostě u nich se musíte zamislet. Je vážně skvělej. *4* *3*
  • Ahoj lidičkové a lidičky....Eminema poslouchám dost dlouho na to abych zjístila že je to ten nej člověk kterej kdy chodil pozemi....jestli je tu někdo kdo ho má rád stejně jako já tak ať se mi ozve na mail *14* *14* *5* *16* *13*
  • Je hodně dostdobrej týpek *13* a dobře rapuje a rád se na něj dívám a poslouchám je ho písně
  • Je hodně dostdobrej týpek *13*
  • EMINEM

Emine je goooood *3*
  • EMNEM

Eminem nej nej a je goooooood!!!!! *3* *14* *1* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit