-
Eminem je nejvetší borec *5*
-
frajeros
frajeros fakt hustej *13* -
eminem a D12 jsou nejlepší fakt dobre rap a vúbec celej dobrej hip hop.
-
Em.
eminem prostě super raper -
Eminem-peace 4ever *3*
-
kika:Ha ha ha ty jseš tak vtipná...To by dokázal říct každej že má tetu v USA a že se z Marshallem zná osobně.....byla jsi na jeho svadbě?A jak to je s tou jeho výškou(říká se že měří 172cm a taky 177cm tak jak to teda je?Když ho znáš tak by jsi to měla vědět ne?)...A co už natáčí ten film....Myslím ten kde bude hrát boxera....A kdo byla ta holka v jeho klipu? Hele holka jsi fakt ubohá.......Nikdo o něm totiž neví vše....vše o sobě ví jen on sám....Tak se laskavě nevytahuj.... *10* *10*
-
Myslím lidi,přečetla sem si co ste tady všichni psali a nic vo něm nevíte..ta holka co hraje v klipu When iam gone NENI JEHO DCERA.Nehce jí moc ukazovat na veřejnosti.Ste na tom asi hodně blbě,když ani nevíte jak se píše jeho méno!!Já o něm vim všechno protože ho znám osobně,mám tetu v USA..Vy si ani nedokážete představit jakej měl život přežil toho hodně,neměl to jednoduchý,mrzí mě,že sem ho nepoznala dřív,když byl malej,žádnej nervák to neni..je to úplně normální člověk jako každej jinej!
-
EM=NEJ!!!!!!!!!!!
Eminem byl,je a bude pro mě napořád nejlepší a nejkrásnější.....!!!!!!!!! Nikdo na něj prostě nemá!!!!!!!!! To co on dokázal,nedokáže nikdo....... a ti co ho odsuzují,jsou... *9* *16* *8* *10* .... Eme miluju tě.... *14* *14* SI BŮCH!!!!!!!!!!! -
Emoušek
Podle mě je taky Em hustej i kdyz to muze byt nervak moc na to nevipadá taky se mi libí jak zpívá o Haili pořád poslouchám jeho CD The real Slim Shady a The Eminem Show A taky o nem furt kecam *4* *4* *5* *16* *14* *14* -
Emoušek
Eminem je nejlepší raper kterého znám spolu s 50Centem.Vůbec nechápu jak ho někdo může nesnášet. Je prostě NEJ. Strašně se mi líbí. A jemu a Kim to strašně přeju. *14* *13* -
hipec
eminem je dobry raper a ja sem skorem jako on ale nemam ještě na něj protože začíná bejt pořád hustější ale líbí se mi jeho rep ahojky dj emsršnák -
Eminem
Eminem je super zpěvák,a má skvělý klipy,ale co o něm opravdu víme?Myslíte,že je božskej?Jo možná jo,ale třebe tak božskej není,třebe je to úplnej nervák,nechci ho úrážet,protože ho mám ráda,ale co když je to pravda. *5* No jestli si lidi myslíte že můžu byt novinářka tak mi to napište na mail. *3* -
Dobrej Raper
Eminem je fakt dobrej raper :) -
marshal bruce
jo a ta holka z when im gon je prej jeho dcera hali ale ona tam doprevdy haraje ta jeho dcera *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *9* -
Eminem
Myslím *7* že je Eminem nej člověk *3* na celém širém světě !!!!! *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* www.eminem.com -
marshal bruce
taky furt posloucham when im gone ty pisnicky o rodine se mi fakt libi. *3* -
Eminem je hustej
-
eminem(Marschal Bruce Mathers III.) Je nej nej nej nej nej nej Raper Nejlepe recene HUSTAP. Furt o nem kecam. *8* *15* *8*
-
eminem je nejvic hustej *5*
-
eminem
Je to hustak amel tezkej zivot. Nejlepsi Raper s velkym R. Fur dokola si poustim WHEN I´M GONE *5* *15* *5* *15* *1*