-
Cože Pittbull podle tebe umí zpívat omg wtf lol
-
Pittbull neumí repovat, eminem repovat umí *3*
-
Eminem je nejlepší,prožil si svým,rapuje jen o pravdě,je to velký král :* <3 *14*
-
Hele dávám tu komentář za všechny co Shadyho uznávaj :) Em si prožil svoje a dokázal mnoho :) je to KING!!! *3*
-
Lidi,kdyby tu Eminem viděl a rozuměl těm komentářům tady :D..By se asi zděsil..Eminem je nejlepší!,Miluju Eminema!,jako chápu,že ho žerete,já třeba osobně,kdybych mohla,tak ho umačkám k smrti :D,ale dávám si svoje emoce na uzdu.Taháte tu JB a Lady Gagu,OMG!Co ti s ním mají společného?
nejvíc mě dostavají komenty od Romca10 :D-Pitbull je nejlepší!Eminem je de**l! :D..Tohle je dizkuse o Eminemovi a né o pitbullovi,milá zlatá ;).Věř si nebo né,Emoušek toho v životě dokázal hodně,narozdíl od tebe..Upřímně lituju Pitbulla,že má takovou švihlou fanynku,protože si myslím,že by se za tebe styděl :D Neřeknu kdyby tady byla dizkuse,kdo je lepší,jestli Eminem nebo Pitbull,ale jako takhle,vnucovat nám tvůj styl hudby.Podle mě jsis ani od Eminema neposlechla ani jednu písničku nebo nevíš o čem rapuje a už ho odsuzuješ.Btw postav si vedle sebe Eminema a Pittbula a uvidíš,že Eminem bude lepší v rapu a Pittbul zase ve zpěvu ;)..Nemůžeš máchat rap a zpěv dohromady. -
:DD Ujetá fanynka do pitbulla :P..Hele ruku na srdce,já taky poslouchám Pitbulla,neříkám,že je debil,tak zařvi pusinku :).Tobě by se taky nelíbilo,kdyby někdo psal,že je debil.BTW právě že za to,jak se vyhrabal z drog bys k němu měla vzhlížet jako ke vzoru a líbat mu nohy,né každý to dokáže. ;)
Nelíbí?NEkomentuj!
Neznáš?NEsuď!
Vypni radši net a běž poslouchat pitbulla :) -
A kdo říkal,že je zpěvák? *7*
Je pravda,že v několika písničkách zpíval,ale živí se hlavně jako raper a né jako zpěvák,tak co to tu meleš? -
říkejte si co chcete ale je to PÁN...Prostě je užasnej souhlásím s Dano..Mohl by udělt koncík někde poblíš česka nebo v česku.. *14* *15* *1*
-
ada konecne dakto normalny! EMINEM JE DE**l A . PITBULL JE O MNOHO LEPSI ( aspon vie spievat)
-
Mas pravdu je to blb
-
a keby mal mat rozhovor tak o com inom ako zavislosti na drogach? aj tak on nic ine nepozna pretoze je to deb*l!!!!!!! a Pitbull je najlepsi
-
slim shady
boos -
hej ty jsi fakt blb ten film neni inspirovano jeho skutecnym zivotem ani ten pribeh neni pravdivy. Jenom co je na tom pravda je to, ze zil v takomto chudinskych ulicich atd...
-
hele nevíte někdo kolik em měří ? protože jednou tu psali že 178cm a pak 173 cm *10*
-
Je to prostě největší borec při jeho písničkách usínám má stažený jeho fotky na face a v mobilu prostě borec a nikdo mu to nevezme a je jedno jakou má minulost
Záleží na tom jak je na tom teď -
Ses nejlepsi na svete !!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3*
-
je nějlepši rapper na světě nigdo naněj nemáááááááááááááááááááááááá; *5*
-
ale nejaky koncert do česka alebo slovenska by mohol spraviť :D ja by som za nním išiel aj do prahy čo je relatívne z môjho slovenského mesta daleko! :) eminem je pre mna viac než rapper
-
Tak to radši tomu Bohu žádný slovo nedávej.
-
He is Best. I love his song.