Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • raper možná ale zpěvák je horší než můj pes, ..a prezident nemůže být černoch ?? Já myslel že to odvisí od iteligence a moudrosti ...
  • Anna.N
    Film 8. míle zítra od 22.00 na Prima Cool.
    Eminem, you´re best!
  • zajmaví,svět je divnej nejlepší raper na světě je bílej a americkj prezident je černej
    jinak?like a toys solders,........nejlepší,prostě nejvíc
  • Je to najlepší raper na svete pretoze to co on predvádza to nikto nedokaže
  • Eminem maš nejlepšie pesnički, *3* s celich spevakov
  • Eminema poslouchám od 5-ti let sám taky rappuju aje prostě nejjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • On je prostě nej... *1* *1* *1* *1* *15* *15*
  • Jo kdyby něco 50 Cent je jeden z jeho nej. kamarádu. Když s nim asi featoval tolik písní. *16* *16* *16* *16*
  • I Got it from all the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ja sem se snim setkal v americe new arrku a je to muj stryc a davam cestne slovo k bohu!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ja ho mam ze vsech nejjjjjjjjjjjjjjjjj *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Já sem eminema poznala nedávno ale přispěla k tomu jenom náhoda,koukala jsem se na jeden profil na lide a tam byla písnička not afraid .......... *8* *8* *8* *8* *8* *5* *5* *5*
  • je fakticki nejnejnej *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj chtěl jsem tu sdělit,že eminem je nejlepší rapper.Nikdo se mu nevyrovná ani ve zpěvu.Ani Rihanna ani Michaell Jackson ani Drake ani nějakejJustlin Beiber ten je namyšlenej,to poznáte přes videoklipy cz.

English
    Hi there, I wanted to say that Eminem is the best rapper.nobody can match it either in singers.nor Rihanna neither Jackson nor Michaella Drake nor Justlin Beiber think that is, you know it through video clips com.
  • http://marisinamoda.blog.cz/ *14* KOUKNĚTE!
  • Přečtěte si rozhovor o Eminemově drogové závislosti http://www.t-music.cz/magazin/eminem-o-sve-drogove-zavislosti-byl-jsem-2-hodiny-od-smrti---4425/
  • Andrejka10
    Všechno nejlepší! *3* *4* *14*
  • Čus chtěl bych jenom říct že životopis Eminema je trošku pomíchaní protože to začíná jeho děctvím a pak najednou jeho manželkou tak jsem jenom chtěl na to upozornit jenom jestli bys to nějak nesrovnal protoze ty lidi co to čtou jsou pak s toho zblbli tak jestli to můžeš nějak upravit Díky za přečteni aš to bude upravený tak to bude dokonalý.Děkuji
  • dneska ma narozeniny nejlepsi rapper na celym svete,,a ja mam zitra narozky hned po eminemovi *5* a lidi vy blazni proc tady pisete vsechno nejlepsi, on to stejne nebude cist a i kdyby neumi cesky *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • všechno nej Eme přeju ti spoustu peněz zdravíí a hodne novych songuu homie *13* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší