Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://eminemfan.blog.cz/ Mrkněte sem a přihlaste se do fanklubu jestli chcete *14*
    • Re:

Eminem je proste raper nezalezi na barve pleti proste je jeden z nejlepsich a kdo o nem neco rekne je ko proste nej raper a kdybi d12 se nerozpat tak jsou jeste ted hodl umrel jedem z jejich clenu ale kdybi jsem eminem pridal k g-unit tak je to nejjjjjj a aj dr.dre proste nej raperi sveta *3*
  • no tohle je lol

jako je mi fuk kdo mi bude jak nadávat... gramatiku neumím je mi 14 let a hudby poslouchám ale od každýho repera něco ... Eminem The Way I am je dobrej song... nikomu nenadávám do hudby až na bráchu ale to se dá pochopit je to přece sourozenec... tady to vypadá že nikomu víc jak 10 není když si nadáváte kvůli takový cipovině jako je styl hudby jakej kdo poslouchá ... klidněte hormóny a poslouchej te Coolia nebo Tupaca :-D
  • Eminem is the best

Eminem je nejlepší Raper na světě, začal jsem taky rapovat, jde mi to ale na něj se nikdy nedostanu o bude vždycky ten "IN" *13*
  • birthday

Všechno nejlepší emí přímo tě zbožňuju :P *14* *14* *5*
  • vse nejky =)

vse nejky k narozkam Eme
    preju ti aby ti vse slo jako do tedka :))
  • He is Best. I love his song.
  • Shady Records

Martin: Nerozumíš stylu Hip-Hop tak tady radši nechoď a neurážej fandy Slim Shady,50 Cent a další. Shady/Aftermath /G-Unit *13*
  • Eminem

Podle mě je Eminem nejlepší chlap,zpěvák a taky herec.Zahrál si sice jenom v jednom filmu,ale podle jeho úspěchu bych řekla že herec by byl fakt suprový.!Když začínal,všichni mu říkali že na to nemá,že zněho nikdy nebude dobrý raper a podívejte kam to dotáhl!!!Všichni co mu to říkali se teď můžou podělat.Z chudého dítěte,které nemělo skoro nic se teď stal jeden z nejlepších raperů na světě,ale pro mě úplně nejlepší.!!!Je to fakt skvělý člověk,a taky otec,myslím že si zaslouží respekt a uznání.A kdo tvrdí něco jinšího je asi totální idiot.Myslím že kdo ho pomlouvá a nadává na něho,není to kvůli tomu že by se mu nelíbila jeho hudba,ale kvůli tomu že mu závidí!A všechny tyto lidi bych poslala do p....e!!!!!Jděte se vycpat!!!!!
  • china

em

Em je nejlepší. A ti co maj jinej hudeb. vkus tak at sem NELEZOU!!!
    • Re: em

Přesně tak... *3*
  • Eminem

Můj názor na Eminema je takový: Je mi jedno, co si o něm kdo myslí... Přece jenom je to každýhov věc... Nechci někomu nic vnucovat, ale kdo ho nemá rád, tak ho snažně prosím, aby mě v tuhle chvíli pochopili... Asi si myslíte, jakej je blbec, když rozhlašuje hlášky tipu "S..u na svojí mámu". Ale všechno má svůj účel. Nemyslíte??? Já jsem si ho oblíbila pro pár věcí: 1/Líbí se mi jeho muzika 2/Stojí si za svým 3/Má svůj styl 4/Teď přeně nevím, jak to popsat, ale vždycky, když ho poslouchám, tak jeho muzika a jeho taxty mají v sobě něco hrozně hezkého... Něco, co vás chytne a nepustí... Řekla bych, že ho mám ráda takovýho, jaký je. Tečka. Konec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit