Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re : 666

Ahooooooooooooooooooooooj, 666. Naprosty souhlas s tebou. Je to yebo, ktery svojou produkci ohrozuje dusevni dedicstvi a nici svym Hip-hopem kulturni hodnoty nasi civilizace. je to cvicena opice.
    • Re: Re : 666

prosimtě ty tady taky mluvíš jako nějákej komouš xD...uklidni se a pak se rozmysli jestli takhle nadávat má cenu... nám i eminemovi je asi celkem u prdele, co se tobě líbí a nelíbí.. a když je nám to u prdele, tak sem nelez a zbytečně tu nekaž atmosféru woe xD... já např. nesnáším olsenky, ale taky nelezu do jejich diskuze jim nadávat, protože nechci kazit atmosféru fanouškům, který je maj rádi.. buď trochu tolerantní a taky vděčnej za to, že je každej jinej... *3*
    • pawla.sevcikova

Re: Re : 666

S váma nemá smysl se hádat. Ještě před nedávnem jsem Eminema taky nenáviděla. Ale když jsem se zaposlouchala do jeho hudby a přečetla (nebo spíš přeložila) si texty, tak mě naprosto dostal. Chci vidět VÁS, jak byste vymysleli takový texty a jak byste se dokázali stát během pár let tak slavným, prodali tolik CD a získali Oscara... Takže se nad tím napřed všichni zamyslete a až pak urážejte Eminema. Stejně ho neznáte! *13*
      • nehg

Re: Re: Re : 666

Eminemovi někdo ty texty píše.
        • pawla.sevcikova

Re: Re: Re: Re : 666

Ne, píše si je všechny sám
          • ms.amazing

Re: Re: Re: Re: Re : 666

Hmm..Taky by stačilo si koupit CD a tam je pak kdo ty texty skládal.. Je tak vždycky Marshall Mathers a Andre Young...
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Re : 666

každymu jednou dojde inspirace nebo se vyrepuje z toho co dřív bylo...třeba proto se nachvilku odmlčel a začal brát drogy,aby měl o čem zase repovat..nic vezlim je to cool raper:D
            • pawla.sevcikova

Re: Re: Re: Re: Re: Re : 666

Ale ty nejlepší songy si napsal sám :D
              A jaký mu Dre složil??
    • ms.amazing

Re: Re : 666

Hmm a co jseš asi ty?
  • Eminem je nejlepší
  • NEKECAM

eminem je uplně upa doot raper je lepší než
    50cent.Nekecam!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • without me

cau hej kdo je ten chlapek w klipu without me jak s nim jede w tom aute?? diky
    • Re: without me

Jo a taky ten ,kterému můžeme za Ema poděkovat!!!Hodně mu při začátcích totiž pomohl!
    • Re: without me

americky raper Dr.Dre eminemuv velky kamarad
  • Eminema prostě miluju je to moje láska mám skoro všechny jeho plakáty..je super
  • super raper

neni co dodat delam rap asi rok,ale eminema znam uz dyl je to fakt trida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • EMINEM

Eminem je proste nejlepsi a navic ma krasnou postavu(zadek),je SUPER A JA HO MILUJU.
  • eminem je nej!!!!!!!

Eminem je fakt dost dobrej týpek!!Zdravim všechny repery l.u.c.a.
  • 112j

Byl to rapper traper..

...který všechny urážel a dokonce si troufnul i na krále popu!!!! *8* *16* *10*
    • ms.amazing

Re: Byl to rapper traper..

Hmm,to s tim Jacksonem asi dělat neměl,ale jako byl to dobrý videoklip a byla to i sranda a navíc je dobře že tam dal všechno to zneužívání,plastiky atd.. Sice Michael nezneužíval ty děti ale co...Ten videoklip je svým způsobem taky umění nemyslete si že je lehký to vymyslet... A k tomu všemu se nemůžete koukat na jeden klip nebo jednu písničku..Je to borec...
      • angel15

Re: Re: Byl to rapper traper..

hm jen snad,kdyby to dal až by se to trochu uklidnilo po jeho smrti a ne hned co zdechne je to trochu moc...
        • iwule.23

Re: Re: Re: Byl to rapper traper..

ty voe ten song je asi4 roky staryy... ae vph *3*
  • Eminem je nejjjjj

Eminem je ten nej zpěvák na světě *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit