-
UŽ ZAS?
Už zase řešíte toho Borata? Tak jednou pro vždy, on byl s Emem domluvenej!!! Nechali se potom spolu vyfotit a Eminem to sám potvrdil na tiskovce. Koukněte na tn.cz, dejte do vyhledávače Eminem a vyjede vám to! Celý to bylo jenom jedno velký divadýlko. -
-
Re: UŽ ZAS?
No a co? Tak to řešíme,chceš se snad hádat?? Coo? Řikáme jenom že to byla sranda a že si to zasloužil tak nás nech! -
-
Re: Re: UŽ ZAS?
Heeey, klídek. V poho kámo. Řešte si co chcete. Já jen, že se tu už neřeší nic jinýho, toť vše... Jo a to jak odcházel nasranej bylo právě to divadýlko. Hádat se fakt nechci, nejsem žádnej posr... metalista, abych se hádal na diskuzi Eminema, já mám toho chlapa rád a proto mě štve, jak se mu tady všichni posmívaj, že ho Brüno ztrapnil. Peace -
-
Re: Re: Re: UŽ ZAS?
Hele já mám Eminema taky moc ráda,ale musíš uznat že tohle se prostě Boratovi povedlo! :D V každý píšničce rapuje o prdeli tak tady má prdel,podle mě to bylo fákt moc vtipný :D A vůbec si nemyslim že se dohodli i když Paris Hilton řekla že to mělo být na ní,ale že na poslední chvíli řekla že ne a proto s tim souhlasil Eminem.To jak se spolu pak vyfotili o ničem nevypovídá...Eminem se chtěl jenom zbavit trapasu :D A jinak metalisti jsou naprosto nedebilnější hudební styl co znám :D Ani hudbu nemaj hezkou a ty texty? O tom ani nemluvim :D -
-
Re: Re: Re: Re: UŽ ZAS?
Ale jo, asi se nikdy nedovíme, jak to bylo. Jinak jsem fakt Emův fanda, mám desky, DVD's a tak, i když mám radši Dr. Dre. Je to borec. Ale stejně si myslim, že by si Brüno něco takovýho nedovolil.
-
-
-
-
-
eminem je nnnnnnneeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjlepčejší...............:o)
-
eminem je dost velkej borec a má hezkej zadek
-
eminem
Rap je dobrej,poslouchám všechny rapery ale tohodle debila eminema fakt nemusím!!má retardovanej xicht,je hnusnej,ani apovat neumí..50cent je dobrej raper -
eminem
Eminem je ten nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej a milionkrát nej raper a herec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já ho má strašně moc ráda a naše celá škola ho totálně žere!!!!!!!!!!jsem jeho největší fanoušek na světě!!!!!!!!!!!!!!! -
eminem
no co říct to je drsnák který v hip hopu dokazal vše nikdo není lepší jak on a je si jo tak jsem retard *3* -
lol
Je mi jedno co si myslí ostatní,ale já ho zbožnuju.stojí si za svím a ti co mi neveri jsou LOLI! -
eminem
není špatnej,ale určitě není nejlepší raper -
Eminem
Eminema moc ho nemusím ale musím přiznat, že jeho videoklipy jsou vtipný. Třeba We Made you. -
JE NEJLEPSI A JE SVETOVEJ