Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eminem

myslim ze kdyz vsichni rikaj jak ho milujou...to je blbost..vy vite jakej je? myslite ze doma je takovej jako pred kamerou? ne tak jednoduchy to neni.libi se mi jak rapuje a o cem rapuje...to musim rict ze je fak moc dobrej. *15*
  • eminem

Trapas s tým penisem!!!
  • emoš

Jsi fakt škredý ale je fakt,že některé písničky jsou super a některé ujdou. Zatím čau
  • mathers

PRO Michaela!!

promiň,nějak mi už nejde odpovědět na Tvůj příspěvek.
    Jsi můj člověk,Em je nejkrásnější chlap co znám ^^.
    Doufám,že tady u nás bude mít koncert,jestli jo,chci lístky do první řady ^^.
    no to je jedno prostě Em je No.1 pro mě nafurt a lidi ať mě berou buť s touhle neléčitelnou "nemocí" nebo ať mě neberou vůbec, je to se mnou už prostě natolik zlý,že jsem závislák,no a,radši budu všude říkat,že jsem závislá na hudbě než na nějakejch sračkách. :! ^^
    • Re: PRO Michaela!!

hahahahahahahahaha nejkrásnější! Půjdu zvracet *1*
    • Re: PRO Michaela!!

jj, máš recht, ale s tím koncertem nevím, nevím teda. Kdyby byl v Čechách, tak bych taky něj šla hrozně moc ráda, neváhala bych ani minutu, i kdybych měla pro to udělat cokoliv, ale to nám nejspíš nevýjde - jelikož si účtuje spoustu peněz a na to ta naše ČR prostě nemá, ale snad, snad to výjde.........a proto prosím všechny, kteří se starají o koncerty u nás - ještě jednou moc moc moc prosím - zařiďte nám to *4* *3*
      • mathers

Re: Re: PRO Michaela!!

jo,no,myslím,že by se jim ty peníze ta to vrátili,ptž na Ema by šlo hodně lidí podle mě.. No to je jedno prostě když nepřijede on sem tak jedu já ta nim,mě je to jedno,ale prostě ho alespoň jednou v životě chci vidět ^^
        • Re: Re: Re: PRO Michaela!!

*1* - snad se jednou dočkáme *4* - rozhodně by vyprodal............
          • mathers

Re: Re: Re: Re: PRO Michaela!!

to 100%. akorát mě mrzí,že třeba v naší hitparádě t-music chart se Em drží převážně ve 2. desítce,což je vážně škoda. No Love se snad na nejlepší místo dostalo na 4. a pak to klesalo a ke konci se udržovali až kolem 15. :/ Not Afraid podobně,akorát Love the way you lie bodovalo okolo medailových pozic a podle mě je to dost škoda. Ale co,pro mě je to Superstar s velkým S i když není na prvních příčkách.
            • Re: Re: Re: Re: Re: PRO Michaela!!

No jo no, co naděláme - love the way you lie je ,,love song,, - proto se to drželo tak vysoko. Ale myslím, že nám můžou být nějaké hitparády, tak akorát u prdele. Když si vememe světové statistiky, tak konkurenci nemá, to je přece jasný - prodej jeho posledního cd je tak vysoký, že tohohle takový Bíbr nedosáhne za celý svůj život *1* *1* By mě zajímalo, jestli Em peče něco novýho *4* .
  • MENIME

SI SUPER
  • eminem

mno tak vo emcoj si mislim jen to nejlepsi je to skvelej rapper a upa ho zeru *14* *14* krasne spiva upa bozi *14* *14* *14* lovuju ho
    • eminemlove

Re: eminem

jo já ho taky moc žeru je nejj *14* *14* *14* *14*
  • Eminem

Tajiten slepičák není nejlepší zpěvák na světě vy to říkáte jen pro to že ho máte rádi.Jo je to frajer písničky má dobrý,ale srandu z Michaela Jacksona si dělat nemusí.Jackson toho dokázal tak stokrát víc než Eminem a je dobře že Jackson koupil práva na jeho písničky.Nojono Michael je prostě třída *14* *14* *14* !A Eminem taky nemusí pořád ukazovat tu svojí slepičí prdel.
    • Re: Eminem

Michaela Jacksona nepoznam ale Eminema nemusiš uražať. Eminem je boh Rapu, je to už ras tak a ty to nezmeniš. Eminem počuvam aj ja a podla mna je najlepsi a nie len preto ze ho mam rad.
    • Re: Eminem

Všimni si, že ty tu říkáš, že budeme Eminema hájit proto, že ho máme rádi a sama tu básníš o Jacksonovi, což je podle mě zakomplexovanej idiot a pedofil, kterej má místo xichtu nějakou silikonovou masku... Ale to je poze můj názor a pokud ho máš ty ráda, fajn, já ti to neberu, ale piš si to na diskusi Jacksona. Tohle fanklub Eminema!!!(Ti co umí číst mají výhodu.. *3*)
  • E*M*I*N*E*M

Je to pořádnej chlap. Má sexy zadek!!!!!! Je prostě super a má dost dobrý písničky.Emineme vydrž, i přes ty problémy co máš!! Nezabíjejte mi ho!!! Posílám hlasy!!!Držím palce!!! Škooda, že ti není míň, ale i tak tě žeru
  • ???

Neví někdo, proč se v jeho textech objevuje Slim Shady? Nějak si to s ničím nedokážu spojit... *9*
    • Re: ???

Slim Shady je stinná stránka eminema. Slim shady vlastně uráží či si vyřizuje účty s jinýma, co sou proti emovi či mu něco udělali (třeba někdy naráží na svou matku). Jak můžete slyšet v The real Slim Sahdy nebo MY name is. *5*
  • mathers

Ano pro Michaela po druhé,.

Tjn. Bieber kks co na něm všichni vidí,jak mohla na EMAs vyhrát muže roku když muž neni..? to je to , co mi neskutečně vrtá hlavou. no to je jedno. každopádně je docela pochopitelný,že se Recovery tak skvěle prodává,když je to něco naprosto úžasnýho. Myslím.že ten,kdo alespoň trochu rozumí jeho hudbě uznává,že je to něco uplně jinýho a 10000000x lepšího než na co jsme u Ema zvyklí. a něco novýho. myslím,že Recovery nasadilo laťku tak vysoko,že už celkem těžko tohle překoná,ale uvidímě,třeba bude další deska ještě lepší,což by bylo dokonalý :)
    • Re: Ano pro Michaela po druhé,.

To jde aspoň vidět kdo hlasuje *1* . Recovery je možná pecka i proto, že ji dělal s čistou hlavou *3* , tak jen tak dále chlapče *4* . Najdi si na youtube tuto skladbu: all she wrote - T.I. feat Eminem - dost dobré...........
      • mathers

Re: Re: Ano pro Michaela po druhé,.

já vííím All she wrote už umim na zpaměť.. :D nebo I need a doctor s Liz Rodriguez je podle mě totální pecka! :)
        jojo je vidět kdo hlasuje 13ti letý kravky co se z Bíbra můžou po*rat,sorry,ale slušnějc to nejde,jsem proti němu i těm Disney "stars" co nic nedokázali,ale všichni je milujou děsně vysazená.
        • Re: Re: Re: Ano pro Michaela po druhé,.

Vykašli se na ně a zbytečně se kvůli nim nerozčiluj.........taky je to dobrý, už jsem ji taky slyšela *4*
          • mathers

Re: Re: Re: Re: Ano pro Michaela po druhé,.

okay, budu se snažit.. ^^ někde jsem slyšela,že jako další singl z Recovery má být So Bad, nevíš o tom něco?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ano pro Michaela po druhé,.

Dneska jsem o tom zrovna četla, tvrdil, že zatím neví, který to bude - so bad by nebyl špatný, ale možná i space bound nebo WTP by stál zato......... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit