Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EminEm

Em je nej rapper na této planetě!!!!!!!!!!!sem z něho paf!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: EminEm

NAPROSTO S TEBOU SOUHLASÍM JE FAKT SKVĚLEJ A NARODIL SE VE STEJNEJ DEN JAJO JÁ *3* NEMÁŠ icq??? jestli ano ozvi se na můj mail a mám nový EMINEM´S CD *15* ZDAREC A MĚJ SE
  • eminem je nejlepsi!!!!!!!!!!

eminem je ten nejlepsi clovek na svete. to vam rikam .Nase cela trida mu ,,FANDÍ" ja ma celej pokoj jeho plakatu a celou nastenku a cely popsany sesity a ucebnice sem posedla!!!!!! je proste suuuuuuuuuuuuuuuuuuper a kdyz posloucham jeho pisnicky tak................................ skuzte to taky!!!!!!! FAKT
  • zamilovala sem se do eminema

Ahoj vsicni chci vam rict jedno eminem je muj a nesahejte na nej miluju ho a pro lasku udelam vsechno cau doufam ze s te to pochopili
  • Eminem

Je to muj nejvetsi idol!!! Dokonce se narodil 17 jako ja!! A jeho texty jsou nejlepsi a dokonalůe promysleny at si tvrdi kdo chce co chce!!
  • EMINEM

EMINEM JE TEN NEJLEPŠÍ RAPPER NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EMINEM 4EVER!!!!!!!!! *3* *5* *4*
    • Re: EMINEM

Je to nej!!!!!!!!!!!! borec a taky reper!!!!!!!!! *3*
  • eminem

čezt všichni super lidi eminem je ten ze všech zpěváků ten nejhustější týpek kterého znám miluju ho *14*
  • Happy Birthday

Vse nejj k narozkam Shady jsi ten nej Rapper na svete *1* *1* *4* .ty jsi proste borec a nikdo na tebe nema kam se na tebe sere nakej 50 Cent ten si muze polibit *3* .Moc se mi libi vsechny tvoje alba.Takze neber drogy nebud nasilny a zij dobre kamooo *3* *1* *3*
    • Jo kdyby něco 50 Cent je jeden z jeho nej. kamarádu. Když s nim asi featoval tolik písní. *16* *16* *16* *16*
  • Eminem je druhořadý rapper.

Peníze nejsou v životě všechno!!!!!!!

• Je fakt super! On i jeho písničky....Krásnej...moc
  • Ramazzotti is the best !!!

Ramazzotti je extratřída Eminem se nechitá !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit