-
newíte náhodou...
proč tu neni Bonnie Wright? *7* -
nechápu....
nechápu proč se tu všichni tak dohadujete, je to hnus. Každej má právo na svuj názor,,, hmm Emma je super!!! řiká ten muj!!! *5* -
PRAVDA
Já říkám, jen pravdu. Saibotik to říká přesně. Podívejte se od začátku. -
PRO MEW-C4
Ikke dritte og gå inn ræv. Najdi si někde norský slovník a přelož si to. Nebo se zeptej Saibotika, ten by to měl vědět. *1* *1* -
-
Re: PRO MEW-C4
Souhlasim *4* Ale je to slabí, něco horšího neznáš?? *9* Já ne, protože bych to tu už vychrlil,... *9*
-
-
Pro: AL-ARABIA
Nechci se tu hadát!!! Začínáš si ty s tyma tvýma debilníma připomínkama! Ja sem fanoušek Emmy Watson. A prostě se mi líbi no a říkam že je pěkná kočka. *3* *4* *3* -
-
Re: Pro: AL-ARABIA
On ze si začíná debilníma připomínkama?! Co jsem četl, a že sem si dal tu práci to číst já nevim, 10 stránek z5, sis začínal ty!!! svejma nechutnejma vejmyslama, ktere si potom i popřel!!!! On jenom říká svuj názor, s tim že ty ho mužeš IGNOROVAT!!! Dneska nejsou zasraní komouši, a je svoboda tisku, kdo si co kde napíše to tam prostě bude!!! *8* *10*
P.S. S tim, ze sou na světě hezčí holky nesouhlasim *3*
-
-
coze?!
Ne, ja jen ze sem na ni narazil kdyz byla online, a 2x mi odpovedela, tak to ted vsude roztrubuju,.... Ale, hm, se klidně podělim :-) S jistýma dvěma osobama, a s jistou osobou ne. A at si to ty jisté osoby uzijou, a ta jistá osoba to nebere osobne. A ta jistá osoba myslim asi ví kdo je ta jistá osoba které to neřeknu, a ty dve jisté osoby asi ví kdo jsou ty dve osoby co jim to chci rict. Tak, a té jistíé osobe to nechci rict, protoze neco na l a n, a tem dvoum jistejm osobám to reknu, jestliteda budou chtit rict, protoze oni nelzou a maji dost utrap s tou jistou osobou. takze, protoze sem rekl jenom "jistý" a "jistá" osoba a osoby, tak nikdo nevi o kom mluvim, takze sem zatim nestranik, teda streanik, ale nikdoi nemuze vedet s kym *4* -
PRO MEW-C4
A jsou mnohem hezčí holky, než Emma Watson. -
-
Re: PRO MEW-C4
Přesně tak *5* !
-
-
PRO HLAS Z NEBE
Promiň, moc toho tam zatím není. Zatím je pořád dělám. *4*. -
JASNĚ
Správně, Hlas z nebe mluví i za mě. MEW-C4 mi strašně připomíná jednoho nejmenovaného brutálního idiota, který neunesl přítomnost jednoho mého kamaráda a mlátil s ním o auto. PRO HLAS Z NEBE: Jestli budeš chtít, tak mi můžeš napsat na moje stránky www.rodsygurd.estranky.cz. Řekni mi jestli se ti zobrazily. *4* -
Zdravím lidi...
AL-ARABIA Má pravdu, MEW-C4 náš napadá celkem bez důvodu, my se snažíme upozornit na to, co už od pohledu je lež!!!! Je pravda, že se vyjadřujeme zrovna méně lidsky..., ale někdy se bez toho prostě neobejdeme, takže už asi po sté tvrdím, že nejsem lhář. Lhář je MEW-C4, protože se nám všem snaží namluvit že má kontakt na Emmu a že on jediný je s ní ve spojení na web kameře..., ale o pár vzkazů dál, otáčí o 180stupńů a tvrdí, že nic takového nenapsal... Kdo je po tom lhář???? Já, nebo AL-ARABIA to rozhodně není!!!! Pak nevím kdo je tady idiot, když ten člověk ani neví co píše...Mluvím za oba, když řeknu že nejsme antifanoušci, oba máme rádi Emmu, jako herečku, ale nemáme za potřebí na sebe poukazovat lžima!!! Navíc nejsem rasista, a teplouš už vůbec ne, vymysli něco jiného, my jsme s tím přišli dřív...
Takže já nehodlám tyto stránky opustit jen proto, že jsi mi to napsal, i když se tady lidi moc nerozepišou, myslím si, že vím co si myslí....
For AL-ARABIA: Máš pravdu, jen tak dál, já mu dám teplouše!!!!
*4* *4* *4* *4* *4* *4*