-
AL-ARABIA
Hele, prosim tě nech si to, ano? Nechovej se jako MEW-C4. Je to hodně trapné. Buď se přidej k němu, nebo ke nám. Jinak budeme úplně sami. -
-
Re: AL-ARABIA
8* *16* Mnohem hezčí?! NO to bych se hádal!!! *10* *16*
-
-
Hustý!!!
Hustý! lidi, ja mam adresu na em domu, mobilni cislo, ICQ cislo, maila, a to hlavní! Ona se semnou jednou zakecala, osobotě a neděli se na netu objevila nekdy okolo 3 hodiny rano!!! Ty vole, ja myslel ze se oposeru, když mi řekla ze opravdu uvažuje o tom, ze prestane hrat Hermionu,... Tak co, udelal nekdo vetsí pokrok??? *14* -
ASI ANO
Asi máš pravdu. Ale mě prostě není MEW-C4 sympatický a hlasu z nebe také ne. Hlas z nebe se pouze vyjádřil a on už ho začal napadat. A na víc jen dokazujeme, že je lhář! Kdyby alespoň nezapíral. PRO HLAS Z NEBE: Že mám pravdu? -
Ahoj!
Nechci nic říkat, ale jestli chcete slyšet nebo spíš vidět, můj názor, tak tady je: Hádáte se tady jako malí. Všichni tři jste přece fanoušci Emmy. A když si tady všichni takhle sprostě nadáváte, tak se od sebe vlastně ani moc nelišíte. Co se týče mě, nepřidávám se k nikomu. -
SOUHLAS
fOR AL-ARABIA: Na 100% souhlasím... NEW-C4 je nějakej pošuk, který si tím, že si myslí na Emmu, něco kompenzuje!!!! Najdi si holku ( To je na NEW-C4 )a už na Emmu zapoměň, ta holka si na tebe opravdu nemyslí!!! *1* *1* *1* -
Pro ten debilní hlas z nebe
Mimochodem nejsem žadný new ale MEW-C4 ty rasisto! *16* -
FOR AL- ARABIA A DALŠÍ NORMÁLNÍ LIDI!!!
Zdravím všechny, kteří se nás zastanou a vyhlásí tomu lháááááááááři NEW-C4, válku!!!
Je mi to jedno, kdo se ke mně přidá, ale věřte že já mu to opravdu nežeru...
Taky tě rád čtu AL-ARABIA, a buď si jist že tě opravdu podporuji a jsem rád, že ještě někdo používá hlavu... Sice nejsem křesťan, ale víru nikomu neberu!!!
Ten NEW-C4 bude určitě nějaké malé zakomplexované dítě, ale to že je rasista, tak to je opravdu hnus!!!
Tak se chopte klávesnic a hurá do války!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* -
A....
a tu stránku klidně udělej. Bude sranda *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* . -
PRO NIKI A MEW-C4
Niki, nazdar. Jsem rád, že jsem tu objevil Křesťana. Doufám, že nejsi taková jako ten vůl MEW-C4, který si myslí, že Emma myslí jen na něj. MEW-C4, znovu ti říkám: Proč bys jí měl zajímat jen ty? Má na světě tolik fanoušků a jestli si ji poslal nějaký dopis, tak věz, že jsi pro ni pouze jeden z mnoha. -
Hmmmmm
No trochu mě překvapule, že si holka a seš zblazněná do Emmy tak jako jááá?!?.No Emmu miluju a je fakt super holka a herečka*14* *14* *14* a muj mail is Mew.c4@seznam.cz Tak zatím!!! *4* -
-
Re: Hmmmmm
Herečka? A dobrá? xD To je fór xD
-