Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • návrh

Ráda bych si psala s někým, kdo je stejně praštěný a má stejně rád Emmu, jako já. Pokud má někdo zájem, muže mi napsat na e-mail nikoleta.hinova(zavináč)seznam.cz nebo SMSku na číslo 721079088. Pochybuju, že někdo zájem mít bude, ale kdyby něco, tak upozornuju, že doma nemám počítač, takže se sem dostanu bohužel jen jednou týdně. Zatím ahoj, zdravím všechny, kromě těch prasat a antifanoušků!
  • Ahojky!

Ahoj, souhlasím s tebou MEW-C4, Emma je prostě ta nejlepší a nejkrásnější herečka a dívka na světě!
  • ?!? ??? !! ?

Njn. Co dodat Emma je fajn holka a je boží. *14* *14* *3* *14* *14*
  • gg

http://www.teamr.xf.cz/
  • Pictures

Přidala jsem do galerie pár foteček Emmy,které tu ještě nemáte *13* Objeví se během několika dní *15*
    Takže zatim páčko *3*
  • Zdravím

Ja jsem kluk a Emmu a mam ráááád a je to moje oblíbená herečka z Anglie nejoblíbenější!!!! *3* A myslím si,že néni nijak namyšlená nebo tak něco-prostě si myslím, že je normální beautiful girl *3* *14* *14* *14* *3*
  • Ahoj!

Ahoj, lidi! Koukám, že tu jsou vetšinou samý kluci, ale to nevadí. Emma je fakt super, jsem její velká fanynka.Bohužel jsem začala sbírat Harryho Pottera a vše co se ho týká, až když vyšel třetí film, takže z předešlých filmů toho moc nemám. Mimochodem jsem taky křestanka.
  • A...

a o Emmě to řekl můj přítel, který na tyto stránky nechodí. a řekl to ze srandy.
  • A jinak

Emmu Watson miluju a je fajn holka a není to žadná lezba a ten co o ní tady říka take nesmysli by tu neměl codělat!!! No a jinak Emmě a všem tady přeju Happy new year 2007!!! *3* *3* *3* *4*
  • emma

ja nevim ale emma je strasne v poho aj dan! uz cekam na harry potter 5,6,a poslední díl 7.tak awojte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit