Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Kvalitní herečka

jj tky bych rekl .. ae uz se tesim az bude v nakym tom filmu naha jak rikala
  • Re: Re: Hallo fans...

No to jistě :D Souhlasím s Unknow, uživatel/ka Emma Watson/Hermiona (taky hodně english) musí mít v angličtině samý jedničky, což :D *ironie*
  • kokosek

Kvalitní herečka

Je to podle mě hodně nadaná herečka. Taky si nemyslím, že je namyšlená. Ona ta sláva přišla rychle a nikdo s ní nepočítá v takové míře. Je sice v dílech poznat, jak hlavní hrdinové stárnou, ale to se dalo čekat. Je dobře, že bude hrát až do posledního dílu. Taky je fakt, že to co je v knížce se nedá srovnávat s filmem, protože spoustu podstatného se vynechalo. Přeji Emě hodně štěstí hodně dalších a skvělích rolí a držím palce, protože je velmi dobře nadaná a mladá stejně jako já. *3*
  • yuris.sun

Re: Hmmm

Přesná trefa,s tímhle s tebou souhlasím
  • Pravda

Náhodou hraje Hermionu dobře a chci vidět jak by ji někdo z vás zahrál! *8*
  • mew-c4

Hmmm

Zdravim
    Delší dobu jsem tu nebyl a tak se divím tomu co tady blbnete. Em neni namyšlená a nikdo z vás ji tady nezná tak nemůže soudit. Dále je to pěkná holka a zároveň dobra herečka, kdyby nebyla tak asi nehraje v tolika nových filmech vy VOLI! *13* Jo a Em v žádném "Step by Step" nehrála, jak by mohla v té době?
    Nic no Em je super a doufejme že to tak i vydrží *3* *4* *3*
  • vercaverca0123

Re: ???

to je pravda-emma je divná, to i ta evanna lynch to hraje líp *5* *16*
  • Re: ICQ

V británii je rozšířenej yahoo. Ptej se kdyz uz na yahoo na emmu. /-:
  • ???

Emma Watson neni dobrá herečka. Je namyšlená a výkon nulový. Proslavilo ji obsazení ve filmu Harry Potter. To je vše. Neni ani dobrej typ. Jediný, kdo je dobře vybrán podle knížky je Daniel Radcliffe (toho vybrali uplně dokonale), Rupert Grint a první představitel Albuse Brumbála. Emma Watson není ani nijak extra pěkná, chytrá, nehraje nijak dobře, nedělá žádné akrobatické kousky. Například Alan Rickman, podle knihy tam vůbec nesedí, co se týče vzhledu, ale hraje výborně. Měli byste trochu otevřít oči: Proč je oblíbenej hrec Jackie Chan? Protože dělá ve svých filmech velmi těžké akrobatické scény. Proč je oblíbenej Rowan Atkinson? Protože je to tip, kterej se hodí na hraní nešikovných lidí. Emma nemá ani jedno. Možná se pár lidem líbí - pak má dělat modelku.
  • Re: aa

já se těším na oba dva další ale, pořád jsem ještě naštvanej že v pětce zapoměli na to že se stala PREFEKTKOU *16*
  • jj

Je nej
  • miss.kitty

Mám ji ráda!

Tahle holka mi byla od začátku sympatická, mám tuto herečku ráda *3*
  • aa

jasně ale víc se těšim na sedmičku
  • Ahoj

Taky se těšíte na Harryho Pottera 6?? *3*
  • monca205

ahoj

Ahoj.sem tu nová *15* *9*
  • Re: emms

ježiš ty jsi ale blbá!!! fakt neuveřitelné!! npř: bi se piše BY!!! namislená se píše NAMYŠLENÁ...radeji čus *3* *13*
  • Re: Hallo fans...

taky si yslim zhe to neni ona...mno ale treba jo *3* *3* *3*
  • Re: Autogram

Fákt,pošleš mi jí pls. *9* *8*
  • elio

emms

Jo...mam ji rada,,moc rada jako herecku *14* je super...chytra.hezka .slavna ..co vic si jenom prat??? *1* *1* *5* *5* no ale nemislim si ze je namislena jako treba paris hilton *15* *15* myslim si že její filmografie se bude jenom a jenom rozrustat.... *4* ale neumim si ji predstavit jenom ve filmu jak bude libat rona ...chudak *1* ale zajimalo bi me jestli ma neco treba s danielem.. *7* nemusite se nastvat....jen me to tak napadlo *4* ale je to moje druha nejlepsi herecka... *3*
  • erikuo

age spi er

ahoj MEW-C4 ty se opravdu znáš s emmou watson jestli jo tak to je bezva protože jí mám taky rád a rád bych se sní znal a kamarádil a psal si sní.a seznámyl bys mě sní prosím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit