Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Emma je dobrá!

Já si myslím,že ti co na Emmu nadávají to dělají schválně.Já vám lidi radím aby jste si jich nevšímali.Z toho se pak tvoří zbytečné hádky.Ti co jí nemají rádi tak by bylo lepší kdyby sem nic nepsali.A ti co píšou o ní zprostá slova jsou s dovolenim blbci...Uznejte. *15*
  • alaizabel

Ahoj

Já si myslím že ti co říkají že je hnusná a fuj herečka jí jenom a pouze závidí..Je doopravdy perfektní...Měla v životě velké štěstí.. *3*
  • yuris.sun

Re: Hermiona

jo jo to máš teda pravdu a souhlasím s tebou *3*
  • Hermiona

Emma je skvělá herecka a role Hermiony ji hodně sedla....a celkově je Emm hodně sympatická.......prostě jedna z nej herecek *4*
  • wau...

http://s12.gladiatus.cz/game/c.php? uid=71727
  • Emma

nechápu ty lidi, co se tu za Emmu vydávají, jste fakt paka viď ty hallo e.w.
    a souhlasím, že Emma je suprová holka a herečka
  • ridick20

!!!

Je fakt dobrá a nej mám nejraději Harryho Pottera a ona je fakt dobrá mám ji nejradši za herečku na celém světě *3* *4* *14* *14* *1* *1*
  • greeting

hallo friends from czech :))
  • olik012

souhlas

nj souhlasim se všim!!! *3*
  • Re: Emma Watson je dobrá herečka!

S tím bych s tebou souhlasil
  • děkování

Jsem ráda, že máte Emmu rádi jako já. Je vážně skvěla a nikdo jiný by její roli nezvládl!!! *15*
  • mew-c4

Re: Re: Zdravím Vás !!!

I know. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Zdravím Vás !!!

Emma je super to máš 100%PRAVDU!! *3*
  • mew-c4

Zdravím Vás !!!

Po velmi dlouhé době se objevuji na tomto serveru a nestačím se divit jak se změnil a tak zase začínám vkládat příspěvky a nastavovat si profil. No ale zpět k Em. Emma je velmi pěkná a snad nejpěknější mladá herečka co jsem kdy viděl. Taky je velmi schopná a dobrá herečka což můžete i sami posoudil ve filmu Harry Potter a také Ballet´s shoes *3* Em se mi prostě líbí už proto jaká je a taky jaká je v obyčejném životě. Em je prostě super !!! *3* *4* *3*
    She is beautifull !!!! *14* *14* *14*
  • Re: Nom jou...

přesně tak
  • Re: Prostě nééééééj

jj,je suprová *4* *4* *4*
  • Re: Hermiona

jasně *1* *1* *1* *1*
  • Emma Watson je dobrá herečka!

Je to fakt dobrá herečka,nechápu ty lidi co tady píšou,že je hnusná a neumí hrát...bych chtěla vidět jak by dali do role Hermiony někoho jinýho,byl by to propadák... *1*
  • Hermiona

je úžasná *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • motelka2

Re: Slušňoučká Emička

jojo tri fotografove jsou az moc sikovni .a zrovna kdyz se to nehodi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit