-
Slušňoučká Emička
Jak nám ukázal deník blesk, Emička je sice slušná, ale fotografové jsou šikovní...posílám odkaz na článek, tři fotečky co emma neuhlídala jsou ve fotogalerii.. *3* http://bleskove.aktualne.centrum.cz/celebrity/clanek.phtml?redirected=1&id=588554 -
Re: ona je ...
Jj naprosto souhlasím, je báječná... *4* -
Emma
Emma je skvělá herečka, moc jí fandím! -
jj to teda *4* -
s tim s tebou souhlasim, že je *4* anděl *14* *14* -
ona je ...
Ona je *4* anděl -
Prostě nééééééj
Emmička, tohle je holka, která má neuvěřitelně obrovský charizma, je strašně krásná a ve všem nejlepší!!!!! *14* Občas jí toho hodně závidím *1* Je to prostě nejúžasnější člověk na filmovém plátně *14* Mám ji moooooooooc ráda!!!!!!!!!! *4* -
Emm
Emmička je upa největší zlatíčka! Je nádherná, hodná, milá, vtipná prostě upa supr!!!!!!!!Miluju ji! *4* *14* -
Ahuj, znáte stránku miss-watson.webz.cz - nej stránka o emm *1* -
Nom jou...
vy tady řikate že existuji i daleko hezči herečky a jmenujete je tady ae to je proto že na sobě maji x milionu tun make-upu a ruznych ličidel kdežto emma jak je vidět i na fotkach se neliči skoro vubec jou ma možna něaky ten make-up nebo pudr to ma snad každy slavna osobnost ae oči ma přirozeně nenaličene jen řasenku nic vic...takže je o hodně přirozenějši..ae nazor vam neberu ;)) ae ja osobně ji mam moc rada je to pro mě nejoblibenějši herečka a beru ji za vzor ;)) -
Re: Emma Watson
Ahoj! Ano Emma Slavila 15.4.2008 Své 18 Narozeniny!! Na EWO.com se oběvilo Video z oslavy. Jinak Velká Gratulace!! Pokud by ste chtěli tak se podívejte Tady: Http://domnikad.sblog.cz je to celé O Emmě!! -
Emma Watson
Vše nej k narozkám EMMO!!! *3* *3* *3* -
Re: laska
sinek možná vím kde emma bydlí Oxfordshire nebo Hertfordshire nebo Leavesden ja tež jí miluju -
LASKA
EMMO JA TE MILUJU moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc -
emma charlote duerre watson
MILUJI Tě EMMO moc moc moc moc -
Titul
Ahoj emmo prosim řekni mi kde bydlíš ahoj Syki -
Chyba!
Je tam chyba!Jinak je Emmička zlatíčko! *4* -
Re: Emma
Ok -
Re: laska
To už se rovnou můžeš zamilovat do papeže a vyjde to na stejno... -
Emma
Je úplně nej.Miluju jí *14*