Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: back

například:
    Salma Hayek,Eva Longoria,Penelope Cruz,
    Jennifer Lopez,Cameron Diaz,Nicole Scherzinger,Katie Leung,Lucy Liu a moh bych pokračovat dál,jenže by se to nevešlo ani na 7 A4 papírů
  • laska

zamiloval jsem se do emi watson *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: back

Holka kterou balim.
  • Re: back

a kdo je jako hezčí??? *9* *9* *9*
  • back

zdar,jsem back...Emma je možná good,ale znám i daleko hezčí...
  • Re: EMAIL?

NO no no, neřikej, že jsi natolik inteligentní, že jsi jí psal i něco o sobě a jestli by si s tebou nepsala...? Protože i naprosýmu trotlovi by došlo, že takovejch mailu dostava denně 100ky a že na to ma minimalněnjednoho člověka, který odepisuje spůsobem, že vystřihuje adresu ulice, lepí ji na obálku, do obálky dá jednu z 1000000 předpřipravených (podepsaných) fotek a (napsaných) dopisů.

Ty si nějaky pako, ne? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: emma

Inteligentní?? No, ne ze bych ti to bral,...
  • EMAIL?

ona ma mailo 1000 a tebe by urcite neodpisala myslis ze ma cas! Ked som jej posielal postu k nej domu odpisal mi jej tym a poslali mi foto s podpisom! Ona to len podpisala a nevedal komu v liste mi napisali ze je zaneprazdnena natacanim a ze bude len informovana o mojom liste! Aj tak som stastni ekd jej napiseet pride vam fotka ale osobne si vas list nepozrie ma na to tym *5*
  • Re: Emma je suprovaaaaa

Já bych řekl, že ,,nej" je OPRAVDOVÁ Hermiona. *3*
  • emma

emma je krasna uspesna uz od 10 rokoua aj inteligentna asi jej zavidim *14*
  • Re: Emma je suprovaaaaa

Emma možná je "nej" herečka, to je možný. Ale určitě to "nej" neni předpona ke slovu "lepší". Když se podíváš jak hraje, určitě si všimneš že dost přehrává.

Nejlepší je Daniel Radclif.
  • Emma je suprovaaaaa

heledte ta Emma je užasnáá:-)))
    Je to nej herečka! *13*
  • e mail

prosim vas kdyby nekdo vedel jeji e mail tak mi ho plz poslete na SirRazoFf@seznam.cz diky *4*
  • jo

ja si taky myslim ze je ema hezka. *3* *3* *15* . ma styl .netoci se kolem ni moc aferek *4* .taky se snazi rozvijet suj talent a tak . *3* *1* *1* .
  • Re: XXX

ja bych ho taky prosil poslat na: sirrazoff@seznam.cz
  • Re: Hmmmm

lepe bych to nedokazal rict. je fakt nadherna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: :-)

Jenže já to mám v tý svý makovicí srovnaní narozdil od tebe,jak tak vidím!!! *5* *5* *5*
  • Re: MEW-C4 zase na sceně...

Teda, fakt je že hraje strašně... možná proto ji tam letos obsadili malX. Ja sem byl na premieře 3D fenixova řadu a nic moc... cely to de do kyblu. (filmy, knihy ne)
  • Re: Hmmmmm

Herečka? A dobrá? xD To je fór xD
  • Re: kec

Takze... ICQ je nejrozšířenější v čechách. v Anglii a USA je daleko víc používanej protokol Yahoo!.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit