Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

To nevim... ale myslim si to. *4*
  • Re: ...

A ty odkial vies aká je v normálnom živote?
  • ...

Právě, že ji neznáte, to asi nikdo z nás, tak ji ale neodsuzujte jenom podle fotek nebo filmů, to není fér! Podle mě je naprosto úžasná, a to jak v herectví, tak i v normálním životě! *4*
  • vždyt neumí hrát

Nechápu co na ní vidíte, je strašná herečka, šíleně umělá a děsně přehání mimiku
  • Hmmmm

Zdravím všechny, vím že tu je už tak trochu prázdno, ale s tím nic nenadělám. Em je čím dál tím hezčí dívka a také už začínají točit 6.díl HP a Ballet´s shoes jsou už dávno hotové a čekám až bude DVD. Prostě já Em velmi miluju a really jsem tak krásnou holku,herečku a především slušnou holku ještě nikdy neviděl i když enom na fotkach či videu.
    Em je nej nej nej krasnější girl on the world *3* *4* *14* *4* *3*
  • plakát

Mám plakát Emmy Watson!! *14*
    Vyměním ho za plakát Sarah Michelle Gellar nebo Tokio Hotel nebo Keiry Knightkley!! *5* *14*
  • ...

Trapáci! Ach jo, tohle diskusní forum je už fakt na nic. Už sem nikdo nechodí. Emma je fakt skvělá a takovýhle fanoušky si fakt nezaslouží! *13* *13* *13* *9* *9*
  • Re: ..

Jééééžišmarja josefe
    že se ti ty fotomontáže tak líbijů franto. *9* *13* *9*
  • Re: nahá Ema

www.elf.cz/picture/28361/1151057951 di na tenhle odkaz;)
  • Re: Re: Re: Emma

Já jsem ji psala a už je to jak dlouho a nic! Ani Daniel(harry)neoslal! *9* *9*
  • ..

prosim poslete mi fotku nahe emmy watson na tyir@centrum.cz prosím
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • Re: HI

zd3r4c hele pls pošlete mi 1foto kde je Ema watson naha my email mis1000@seznam.cz icq 481620677
  • ...

Já si myslím, že s herectvím nekončí- spíš si jenom dává pauzu aby se mohla víc věnovat škole a koníčkům. Nebo je taky možné, že si média zase nějak překroutila nějakou její větu z rozhovoru, nebo si tu větu ta média špatně vyložila. To jest jen můj názor. *3* *15* *4*
  • asdasd

*14* *14* Je Fakt SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* ARSENAL *14* *14*
  • emma

víte o tom že emma má přes 1 miliardu?????

ty prachy dostane až ji bude 21 let.
    jo emička s herectvím končí dohraje filmy harry potter a pujde studovat anglickou literaturu. Takže sbohem Emmo!!!!! *9* *9* *9* *4* *8*
  • XXX

Emma je super je to moje nejoblibenejsi herecka. taky sem se zaradila do jejiho fan kluubu a kdyby nekto vedel jeji e mail tak mi ho poslite na nmacejkova@seznam.cz . tak zatim *4* *4* *4*
  • For Emma Charlotte Duerre Watson

nevim co vy si myslíte ale já emmu w. zbožňuju. kdo si myslí něco jinýho, tak ať sem neleze *4* *5* i když ji strašně miluju *14* *14* *14* *14*
  • Re: ...

Jenom, aby se to k nám do našich kin dostalo, ale myslím,že asi ne ale na DVD to pak určitě všechno sehnat pujde. Driving lessons šla na HBO nedavno.
    Zatím čus lidi *3*
  • Re: Re: Re: Emma

Já si myslim,že dycky jak jsou ty davy lidí co chtějí podpis tak nějakej ten autogram MUSELA odmítnout nestihla by se podepsat všem... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit