-
...
To nevim... ale myslim si to. *4* -
Re: ...
A ty odkial vies aká je v normálnom živote? -
...
Právě, že ji neznáte, to asi nikdo z nás, tak ji ale neodsuzujte jenom podle fotek nebo filmů, to není fér! Podle mě je naprosto úžasná, a to jak v herectví, tak i v normálním životě! *4* -
vždyt neumí hrát
Nechápu co na ní vidíte, je strašná herečka, šíleně umělá a děsně přehání mimiku -
Hmmmm
Zdravím všechny, vím že tu je už tak trochu prázdno, ale s tím nic nenadělám. Em je čím dál tím hezčí dívka a také už začínají točit 6.díl HP a Ballet´s shoes jsou už dávno hotové a čekám až bude DVD. Prostě já Em velmi miluju a really jsem tak krásnou holku,herečku a především slušnou holku ještě nikdy neviděl i když enom na fotkach či videu.
Em je nej nej nej krasnější girl on the world *3* *4* *14* *4* *3* -
plakát
Mám plakát Emmy Watson!! *14*
Vyměním ho za plakát Sarah Michelle Gellar nebo Tokio Hotel nebo Keiry Knightkley!! *5* *14* -
...
Trapáci! Ach jo, tohle diskusní forum je už fakt na nic. Už sem nikdo nechodí. Emma je fakt skvělá a takovýhle fanoušky si fakt nezaslouží! *13* *13* *13* *9* *9* -
Re: ..
Jééééžišmarja josefe
že se ti ty fotomontáže tak líbijů franto. *9* *13* *9* -
Re: nahá Ema
www.elf.cz/picture/28361/1151057951 di na tenhle odkaz;) -
Re: Re: Re: Emma
Já jsem ji psala a už je to jak dlouho a nic! Ani Daniel(harry)neoslal! *9* *9* -
..
prosim poslete mi fotku nahe emmy watson na tyir@centrum.cz prosím -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Re: HI
zd3r4c hele pls pošlete mi 1foto kde je Ema watson naha my email mis1000@seznam.cz icq 481620677 -
...
Já si myslím, že s herectvím nekončí- spíš si jenom dává pauzu aby se mohla víc věnovat škole a koníčkům. Nebo je taky možné, že si média zase nějak překroutila nějakou její větu z rozhovoru, nebo si tu větu ta média špatně vyložila. To jest jen můj názor. *3* *15* *4* -
asdasd
*14* *14* Je Fakt SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* ARSENAL *14* *14* -
emma
víte o tom že emma má přes 1 miliardu?????
ty prachy dostane až ji bude 21 let.
jo emička s herectvím končí dohraje filmy harry potter a pujde studovat anglickou literaturu. Takže sbohem Emmo!!!!! *9* *9* *9* *4* *8* -
XXX
Emma je super je to moje nejoblibenejsi herecka. taky sem se zaradila do jejiho fan kluubu a kdyby nekto vedel jeji e mail tak mi ho poslite na nmacejkova@seznam.cz . tak zatim *4* *4* *4* -
For Emma Charlotte Duerre Watson
nevim co vy si myslíte ale já emmu w. zbožňuju. kdo si myslí něco jinýho, tak ať sem neleze *4* *5* i když ji strašně miluju *14* *14* *14* *14* -
Re: ...
Jenom, aby se to k nám do našich kin dostalo, ale myslím,že asi ne ale na DVD to pak určitě všechno sehnat pujde. Driving lessons šla na HBO nedavno.
Zatím čus lidi *3* -
Re: Re: Re: Emma
Já si myslim,že dycky jak jsou ty davy lidí co chtějí podpis tak nějakej ten autogram MUSELA odmítnout nestihla by se podepsat všem... *3*