-
...
Ten film bude určitě skvělý, už se na něj hrozně moc těším. A taky na December boys, My boy Jack a taky bych chtěla vidět Driving lessons. Nemůžu se dočkat. *3* *15* *4* -
ROB
EMA JE FAKT PEKNA *14* -
Hmmm lol
Nic proti ale to sem tu už psal já, stačí se pořádně mrknut *3*
No a co se týče toho filmu tak se už na ni těším *4* *3* *14* *14* *14* *3* *4* -
Ballet Shoes
A víte o tom, že Emma natáčí nový film jménem Ballet Shoes (Baletní střevíčky) a už ho mají skoro celí???? Pokud se chcete o tom dozvědět víc tak se koukněte tady http://domnikad.sblog.cz nebo na http://emma-watson.cz *3* Pa *4* -
Re: Re: Emma
Emma opravdu nikdy neodmítla autogram!! Mě kámošce,..... Poslala autogram!! *14* -
Re: Emma
Jak to můžeš vědět, že nikdy neodmítla autogram?Jestli to máš z medii nebo webu tak to fakt neni moc duveryhodny *13* -
Emma
Emma je super holka a strašně moc se mi líbí, je prostě úžasná!!!! *14* *14* *4* -
Emma
Emma je pěkná HOLKA líbí se mi! *14* -
Emma
Emma je super holka,není to nějaká namyšlená holka,která si myslí,že je nejhezčí na světě.Taky nikdy neodmítla žádost o autogram,a tak by to měly dělat všechny hvězdy. *4* *4* *4* -
Hmmm....prostě good.
Em je super a podle mě je nejlepší a nejhezčí(u mě určitě) holka a též very good herečka a taky neni vubec namyšlená toť vše.
Slyšel jsem a viděl jsem - prý natáčí nebo už možná dotočila či natočila film a s překladem do CZ se jmenuje "Baletní střevíčky" myslím že zahraje opět suprově. *4* *3* *4* -
em
mno tak pokud se chcete bavit o tom jestli je namyslena tak si myslim ze zase nejak moc ne... nebo je mozna vic namyslenejsi nez nekdo z nas ale ona si to celkove muze dovolit :) ... a podle toho jak sem videl nejaky movicka s ni tak je upa v ph smeje se mno a chova se normalne takze bych rekl ze zase nejak moc namyslena neni mnoa le nwm to musi posoudit kazdej sam mno ale musim uznat ze je moc hezká ;-) (teda alespon v videich)... tak se mejte :) ----------------------------------- -------------------------www.splatt .xf.cz----------------------------- ----------------------------------- ---------- *3* -
Emma?
Nevím z čeho někteří soudíte že je Emma namyšlená, podle mě se to nedá poznat z veřejných vystoupení co dávají v telce. No jinak pokud nemáte co dělat můžete se kouknout na www.povidkyadalsi.estranky.cz *5* -
Emma je nej!!!
Emma je nej holka *4* a kdo tvrdí opak jen žárlí, že je známá herečka, že si může dovolit samí drahý oblečení, že je krásná atd. -
Re: Re: Em je super
No ale stejně-----Em je prostě super jak ve filmu tak v běžném životě jak to tu zaznělo už mnohokrát a myslím si, že to někdy u znamích osobnosti takhle ani nebývá takže i oto je to fajn a GOOD. *3* -
Hermiona
Ema je hezká ale znám i hezčí,
ale ve filmu je dobrá -
Cožže???? ona hraje v Krok za krokem???? -
Emma!!!!
Emma je náhodou super!!! Nevím co prosi ní máte!? Závidíte jí že je tak úspěšná?
V soukromí je Emma pěkná!! a simpatická!! Vadí vám na ní, že má na kosmetičku na meke-up, že chodí suprově oblečena, má super kamarády je herečka...?Je vidět, že jí závidíte!!! -
Re: Em je super
Ehm....myslím že když si to ten dotičný přečte, tak už je asi trochu pozdě.... -
Em je super
Em je nejhezčí kočka a dost dobrá herečka A ten kdo si to nemyslí tak at sem neleze!!!!!!!! *16* -
ne,zrejmě sis to spletla Watson tam sice hlaje,ovšem není to Emma ale Angela *3*