Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • for: lhář ulhaný

Tak to se zase smíchy válím. Niki má zlatou pravdu, to se musí nechat. Je to tu poslední dobou hnus.
    MEW-C4 (jestli mu takhle říkají ve škole, tak to je fakt sranda:*)) se tady hádá asi nejvíc, ale souhlasí s niki. Proč? Ve svém příspěvku napsal 2sprostá slova...? To je divný co? Komu jinému bysme mněli psát, když ne tomu, od kud to začalo. Pamatujete? Tuhle vřavu jsem rozpoutal já, nejsem na to pyšný, ale musím říct, že nějaký efkt to mnělo. Ale ten Mew-c4 furt lže - to zůstavá! Tak lidi, zamyslet se nad sebou a pište dál. Neříkám, že máte psát něco proti Mew-c4, ale pište opravdu své názory! Pokud možno, tak méně vulgárně. Nejsme v pravěku!!!!
  • Re: ...

Souhlasím s tebou Niki , ale s tímto debilem je to těžké, už kolikrát sem mu říkal, aby mě furt neurážel a šel nadavat někomu jinemu někam do ....Ale je to prostě magor no.Jak říkam: souhlasím s tebou ja se tady s nikým hadat neminím. *3* *3* *3* *13* *3* *3* *3*
  • ...

Hádáte se tady jako malá dětska To snad neumíte nic jiného než si jenom nadávat? No nic, to nemá cenu, ale mohli byste po sobě jít štěkat někde jinde. Ne na diskusním foru EMMY!!! Že se aspon trochu nestydíte.
  • ...

Za těch 5 dnů se to určitě nezměnilo, protože já už to vím pěkně dlouho, prostě máš jen staré informace. Stejně jsem hrozně ráda, že Emma natáčí dál, Hermiona je totiž moje oblíbená postava z filmů a logicky i z knih, Emmu už jsem si oblíbila a v její roli už si nedokážu představit někoho jiného i v těch ostatních rolích. Ti hlavní herci jsou prostě NENAHRADITELNÍ!!!!!!!!! *3* *4* *15* *4*
  • Vy jste dekly

Říkam jen to co sem slyšel.No a za tu dobu potom co sem ten předchozí příspěvek poslal se to změnilo!!!!
    PS: 6. díl není daleko a smlouvy se podepisují už min. pul rok dopředu aj víc!!! *3* *15* *16* *15* *3*
  • ...

Ale to vůbec není pravda, ze začátku sice nechtěla pokračovat, ale nakonec jí přemluvili, což je ta nejlepší zpráva pro všechny fanoušky. Bez Emmy by to vůbec nebylo ono a i kdyby ta náhradní herečka hrála Hermionu sebelíp, všichni by na ní nadávali, protože EMMA je prostě nejlepší!!!!!!!!! *15* *3* *15* *4*
  • Vypadá to bledě

Slyšel sem že Emma nechce hrat v šestém díle prej je z toho už unavená! Zatím co Daniel a Rupert podepsaly smlouvu tak ona NECHCE. Bez ní to nebude ono si teda myslím. NO CO UŽ
  • For AL-ARABIA

MÁŠ 100% PRAVDU.
  • A navíc...

Přesně tak *3* *3* *3* (viz dule)
  • MEW-C4

A není vam všem tak trochu divné ,že je tu přes 800 příspěvků a málo fotek?!? Měli bysme sem vkládat příspěvky týkající se Emmy Watson a ne se tu bavit o nečem jineém a furt si jenom nadávat!!! *7* *16* *7* ...... *3*
  • PRO JIMMY

Podívej se na to ze stránky třeba Rickyho. Je ze Španělska a když slyší nějaké rasistické narážky se kterými má mimochodem zkušenosti, nemůžeš se nám divit. To, že je Emma mrtvá je korunovaná chujovina.
  • Re: je mrtvá

to není možný . to by přece neudělala *13*
  • je mrtvá

tady máte důkaz...jhe to čerstvý takže se to zetim nikde nevobjevilo...takže tady to je: http://filmkabi.net/index.php/conte nt/view/367/62/ *4*
  • je mrtvá

lidi víte že emma včera spáchala sebevraždu? viděl sem i ty mrtvý fotky...fakt vostrý jako *1*
  • ___

Pro toho,kdo to psal, tu mám dvě věci:

1)Snížil ses na Jakubovu úroveň

2)Jakub neni s malym J,pouze s malym IQ *1*
  • Souhlas

Rasismus by se skutečně měl řešit
  • rasismus

Lidi, já vám něco povím: Toto forum sloužilo k tomu abychom se bavili o Emmě Watson, ale rozjelo se to směrem kam jsem to opravdu nečekal. A to je dobře!!!!! Jsem opravdu netušil, že tady budeme řešit otázky co se týče rasismu... Myslím, že tento problém by se měl řešit daleko víc. Jestli je to problematika našeho státu, tak bych to opravdu řešil!!!!!
  • Jakube,Jakube...

Na gymplu???
  • ???

Co máš proti bulharům?
  • Bulharsko

Jó tam jsem byl a znova tam nepojedu.Moře špinavý jak prase a místní nic moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit