-
...
Jo a chtěla jsem ještě dodat, že já rasisty také nesnáším!!! Jsem totiž také z ciziny. Konkrétně z Bulharska, ale už jsem tady déle než jsem bydlela v rodném Bulharsku, jsme tady už 10. rokem a přestěhovali jsme se sem když mi byli 4 roky. Takže si toho z Bulharska moc nepamatuju. -
!!!!!
teď vám dokážu,že umím někoho setřít i bez sprostých slov.
Co chceš ty bezmozku Jakubská?Navážíš se do Niki,do mě a napadáš máslo-c4 (což mi tolik nevadí).Jestli se okamžitě Niki neomluvíš,tak všem prozradím pravdu o tobě. -
Hahaha
Na tebe nějak ta Niki působí.Že ses zabouch.Už vím,proč nejsi s náma,podrazáku! -
................................... .....
Přesto se však zastanu kohokoliv na koho někdo zaútočí -
xxx
asi se odpojím od týmu v.j.,Jakub,AL-ARABIA a Hlas z nebe.Nepatřím mezi ty,kteří mění názory jako ponožky a proto nebudu ani s w?j?,Kajubem,AL-AMERIKA,Hlas z pekla ani s máslem-c4.Zaujímám neutrální stanovisko stejně jako Niki,Jimmy a pokud se připojí i Tunisian. -
? nadruhou
a ty v.j. taky děláš z komárů velbloudy. -
?
Hádate se jak banda idiotů.Niki má pravdu.Já sice taky nesnáším rasismus,ale nikomu za to nenadávám.MEW-C4 je možná skvrna na čistém štítě ČR,ale není jediný,jak se na vás koukám,viď AL-ARABIA a hlavně ty Jakube.Ricky byl docela fajn,ale teď se hádá jak batole o kyblíček na písku.Měl by si to v hlavě urovnat. -
For AL-ARABIA
Souhlasím s tebou.Nesouhlasím s Jakubem v psaní za jiný lidi,ale názory docela v pohodě.Souhlasíš se mnou?? -
???
Je tu někdo normální??? -
For Niki
Já nemám rád když někdo někoho napadá kvůli barvě pleti.MEW-C4 a jeho rasistické narážky jsou pod moje chápání.I mně se smály když jsem přišel ze Španělska a proto nevytrpím rasismus a lhaní. -
...
Asi každej má někdy období, kdy častěji používá jedno slovo. Třeba my s kámoškama jsme měly období, kdy jsme pořád říkaly "třikrát a barevně", ale to tady z vás nikoho nezajímá, takže sorry. Vrátím se k tomu, co se tady děje. Ricky ze začátku vypadal, že je fajn, protože se mě zastával a vůbec se nevyjadřoval sprostě, ale jak tak čtu ty poslední příspěvky od něj, tak to vypadá jako by to předtím psal někdo za něj, ale do toho jak se kdo vyjadřuje mi samozřejmě nic není, akorát jsem si ze začátku myslela, že se tu konečně objevil normální člověk, ale asi jsem se spletla. -
DOBRÉ
A ty rady jsou dobré. To musím uznat. Ale prosím tě už za nikoho nepiš. *4* *4* *4* *4* -
PRO HLAS Z NEBE
Jsem rád, že s Jakubem nesouhlasíš a jsem rád, že jsi tu. -
For Hlas z nebes
už vím proč je MEW-C4 mew.Mew znamená w angličtině kňourat nebo brečet *1* -
For Hlas z nebes
co říkáš na odborné rady pro mew-c4? -
jen tak dál
Tak je to správné lidi... *3* *3* -
hmm
mír,spojme síly proti MEW-C4 -
sorry
takže mír,v.j. -
Re: I'am back
Souhlasím z tebou,pro´to sem zpražil Jakuba -
I'am back
Ahoj lidi. I'am back. To že někdo psal za Niki je hnus, ale ne že to psal, ale to co psal. mamrd-C4, je opravdu trapnej. Místo aby si našel holku, tak se tu snaží namluvit, že je s Emmou v kontaktu. Opakuji to sice už po 100, ale nemůžu si pomoci. Vždy když si čtu jeho příspěvek, tak vydím jeho, jako nějaké malé děcko, které sedí před počítačem a snaží se na sebe upozornit, protože trpí nějakou představou že s Emmou chodí.Nevím kdo by ho mohl obdivovat, řekl bych že moderní společnost, je natolik vyspělá, že pozná, když někdo lže a v žádném případě neobdivují LHÁŘE. *4* *4*