Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Harry Potter a Relikvie smrti

Zdar lidi, pokud si chcete stáhnou HP7 v češtině, tak můžete na téhle stránce:
    www.hp7.wbs.cz

*3* *3* *3*
  • Re: Emma

A co tam hraje? (plsky, písni mi na mail..dík)
  • Emma

Emma Watson hraje i v seriálu krok za krokem.
  • no..

Emmu moc nemusim nepopíram že je hezká ale podle mě je i dost namyšlená nebo to alespon z jejiho chování cítim.ale neznam jí tak ji nechci urážet.ale nemam jí ráda *9*
  • Souhlasím na 100percent!!!

Em je nejhezčí holka a nejlepší herečka kterou jsem kdy viděl i když jen ve filmu či videu nebo na fotkách. A podle mě néni v ničem špatná a ani neni namyšlená jak to tady někde zaznělo.Je to jen obyčená + neobyčejně krásná holka která se stala nejslavnější harečkou mezi herečkami které mají kolem 17let.and na všech fotkách is very beautiful girl. *4* *3* *3* *3* *4*
  • Re: MEW-C4 zase na sceně...

No a to si zase ty s těma svýma přitrůblíma připomínkama. *3* *13*
  • Re: Re: Hermoion

mas sice pravdu ale tohle nikdo z vas neví ona bude fotyt akti.....kup si bravo mas tam plakat *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Hermoion

mas sice pravdu ale tohle nikdo z vas neví ona bude fotyt akti.....kup si bravo mas tam plakat
  • Re: Emma

maš pravdu *4* *4* *4* *4*
  • Emma

Emma je to nejlepsi...nejhezci...fajnova holka...jakou jsem kdy viddel...mam doma jeji filmy ve kterych hrala...jenom na Harry Potter a Fenixuv rad jsem byl uz vic jak 8...a furt na to musim chodit....protoze je nejkrasnejsi a nejhezci....nikdo se ji nevyrovna...
  • Emm

Emma je nejlepší.Byla jsem ted v kině na HP 5 a zahráli to všichni uplně suprově *1*
  • Herniona je nejky

Emma Watson je moje nejoblíbenější herečka a Hermiona je moje nejoblíbenější postava máme s Emmou hodně společného je ve stejném roce jako já a je jí jako mě mám jí moc ráda *3* *3* *14* *4*
  • MEW-C4 zase na sceně...

Newím, proč srovnávaš filmy, A tím i odsuzuješ filmy, které letos budou ještě v kinech. Tohle bych řešil, až bude po sezoně. Ten film jsem taky viděl, hodně se mi líbil, ale že by tam emma hrála nějak hodně, se nedá říct, to už tam častěji byla Střelenka... *4*
  • Hoši toš...

Byl jsem na premierě Harry Potter a Fénixův řád a da se říct že spolu s Piráty z Karibiku 3 jsou nejlepší filmi prázdnin.No ale zpět k Emmě , ve filmu zahrala prostě skvěle a je fakt dobrá herečka.A taky je velmi pěkná kočka a mě se teda hodně líbí a chtěl bych se s ní někdy osobně setkat. *3* *14* *3*
  • Re: Hermoion

Ja si myslím že dobře hraje ale je to strašně nafoukaná a rozmazlená holka. *7* *7*
  • Re: Hermoion

Snažíme se *3* ale dejme tomu že ANO *4*
  • Re: SOUHLAS

Souhlasím s tebou.Každý mame ke druhému jisté výhrady.Proto navrhuju začít debatovat o Emmě a třeba i o novém dílu Harryho Pottera *3*
  • Hermoion

diskutujete o Hermioně? *15*
  • ...

Jsem ráda, že jste se nad sebou trochu zamysleli a doufám, že to není jen chvilkové. Pište sem něco o Emmě, proto se tomu říká diskusní forum Emmy Watson, ale samozřejmě ne nějaké sprosté příspěvky.
  • SOUHLAS

Samozřejmě, že souhlasím s HLAS Z NEBE. Musíme se vyjadřovat slušně. Napíši tedy svůj názor, který tu prezentuji již dlouho, ale trochu to shrnu: MEW-C4 se mi znelíbil hlavně proto, že lhal. Vzpomínáte přece na to, že říkal, že má kontakt na Emmu Watson? Jediný kontakt, který jsem našel byla adresa do studia. A také si myslím, že se MEW-C4 nechal moc vyprovokovat, prostě my není sympatický, abych to prezentoval slušně. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit