Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo mi chce napsat...

Kdo mi chce napsat může na Ramirazes@seznam.cz
  • 000

Česky
  • Ricky???

Proč máš tak blbý jméno,ty sráči???
  • ???

A navíc nechápu proč se tu hádáme...
  • Hahaha

Jakub:Takže chodíš do 3. třídy.Od třetí je poviná angličtina!! *1*
  • ?

v.j.:Takže ty jsi s MEW-C4?
  • For Jakub

ty rady byli trapný,Jakube.Stejně jako to psaní za Niki.Já bych rady upravil do 2 bodů:
    1)nikoho neser
    2)nenech se vyprovokovat
  • !!!

Neurážej tága,jsou o dost chytřejší jak MEW-C4!!!!(a nejsou to rasisti)
  • ...

Už jste všichni pěkně trapní! Jste proti MEW-C4 asi 4. Tak ho už nechte na pokoji. On jen píše svůj názor a na to má snad právo každý.
  • VÝBORNĚ

Jsem rád, že s námi souhlasíte *3* .
  • TAK NEVÍM

Tak nevím, kdo uráží Emmu. Emma není žádná prostitutka, aby měla dva chlapy. Jestli ji, MEW-C4, opravdu miluješ, měl bys v. j. nějak na to upozornit. PRO V. J.: To není nic proti tobě!
  • Re: Emma Watson

Souhlasím s tebou, Emma je prostě the best a fakt pěkná kočka,proto se mi líbí *4* *3* *14* *14* *14* *3* *4*
  • Emma Watson

Ja ji fakt miluju.Je to kočka a skvele hraje. *14* *14* *4* *4* *14* *14*
  • Re: For AL-ARABIA

Jj, ja na ně jednou mrknul, ale bylo tam tehdy ještě BIG kulový.... a ted kdyz tam prej neco je, nemuzu najit tu adresu *15* *1* *15* ............. Jo, ja mam taky stranku, dvě, ale jedne tak nejak ceka na sponzory.... (ta prvni) a ta druha je tridni, jeste ji dodelavam, ale sem nemocnej a na komp lezu tajně, a nestiham ji dodelat. http://scifiafantasy.webzdarma.cz a http://8-a.webzdarma.cz *5*
  • Re: For AL-ARABIA

Jj, ja na ně jednou mrknul, ale bylo tam tehdy ještě BIG kulový.... a ted kdyz tam prej neco je, nemuzu najit tu adresu :D
  • For AL-ARABIA

For AL-ARABIA: Díval jsem se na tvoje stránky a jsou v klidu, jen pokračuj... *3* *3* *3*
  • .........

Hold.......... ... .. . *3* *4* *3*
  • newíte náhodou...

proč tu neni Bonnie Wright? *7*
  • nechápu....

nechápu proč se tu všichni tak dohadujete, je to hnus. Každej má právo na svuj názor,,, hmm Emma je super!!! řiká ten muj!!! *5*
  • PRAVDA

Já říkám, jen pravdu. Saibotik to říká přesně. Podívejte se od začátku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit