-
kdo mi chce napsat...
Kdo mi chce napsat může na Ramirazes@seznam.cz -
000
Česky -
Ricky???
Proč máš tak blbý jméno,ty sráči??? -
???
A navíc nechápu proč se tu hádáme... -
Hahaha
Jakub:Takže chodíš do 3. třídy.Od třetí je poviná angličtina!! *1* -
?
v.j.:Takže ty jsi s MEW-C4? -
For Jakub
ty rady byli trapný,Jakube.Stejně jako to psaní za Niki.Já bych rady upravil do 2 bodů:
1)nikoho neser
2)nenech se vyprovokovat -
!!!
Neurážej tága,jsou o dost chytřejší jak MEW-C4!!!!(a nejsou to rasisti) -
...
Už jste všichni pěkně trapní! Jste proti MEW-C4 asi 4. Tak ho už nechte na pokoji. On jen píše svůj názor a na to má snad právo každý. -
VÝBORNĚ
Jsem rád, že s námi souhlasíte *3* . -
TAK NEVÍM
Tak nevím, kdo uráží Emmu. Emma není žádná prostitutka, aby měla dva chlapy. Jestli ji, MEW-C4, opravdu miluješ, měl bys v. j. nějak na to upozornit. PRO V. J.: To není nic proti tobě! -
Re: Emma Watson
Souhlasím s tebou, Emma je prostě the best a fakt pěkná kočka,proto se mi líbí *4* *3* *14* *14* *14* *3* *4* -
Emma Watson
Ja ji fakt miluju.Je to kočka a skvele hraje. *14* *14* *4* *4* *14* *14* -
Re: For AL-ARABIA
Jj, ja na ně jednou mrknul, ale bylo tam tehdy ještě BIG kulový.... a ted kdyz tam prej neco je, nemuzu najit tu adresu *15* *1* *15* ............. Jo, ja mam taky stranku, dvě, ale jedne tak nejak ceka na sponzory.... (ta prvni) a ta druha je tridni, jeste ji dodelavam, ale sem nemocnej a na komp lezu tajně, a nestiham ji dodelat. http://scifiafantasy.webzdarma.cz a http://8-a.webzdarma.cz *5* -
Re: For AL-ARABIA
Jj, ja na ně jednou mrknul, ale bylo tam tehdy ještě BIG kulový.... a ted kdyz tam prej neco je, nemuzu najit tu adresu :D -
For AL-ARABIA
For AL-ARABIA: Díval jsem se na tvoje stránky a jsou v klidu, jen pokračuj... *3* *3* *3* -
.........
Hold.......... ... .. . *3* *4* *3* -
newíte náhodou...
proč tu neni Bonnie Wright? *7* -
nechápu....
nechápu proč se tu všichni tak dohadujete, je to hnus. Každej má právo na svuj názor,,, hmm Emma je super!!! řiká ten muj!!! *5* -
PRAVDA
Já říkám, jen pravdu. Saibotik to říká přesně. Podívejte se od začátku.