-
Hmmmmm
No trochu mě překvapule, že si holka a seš zblazněná do Emmy tak jako jááá?!?.No Emmu miluju a je fakt super holka a herečka*14* *14* *14* a muj mail is Mew.c4@seznam.cz Tak zatím!!! *4* -
návrh
Ráda bych si psala s někým, kdo je stejně praštěný a má stejně rád Emmu, jako já. Pokud má někdo zájem, muže mi napsat na e-mail nikoleta.hinova(zavináč)seznam.cz nebo SMSku na číslo 721079088. Pochybuju, že někdo zájem mít bude, ale kdyby něco, tak upozornuju, že doma nemám počítač, takže se sem dostanu bohužel jen jednou týdně. Zatím ahoj, zdravím všechny, kromě těch prasat a antifanoušků! -
Ahojky!
Ahoj, souhlasím s tebou MEW-C4, Emma je prostě ta nejlepší a nejkrásnější herečka a dívka na světě! -
?!? ??? !! ?
Njn. Co dodat Emma je fajn holka a je boží. *14* *14* *3* *14* *14* -
gg
http://www.teamr.xf.cz/ -
Pictures
Přidala jsem do galerie pár foteček Emmy,které tu ještě nemáte *13* Objeví se během několika dní *15*
Takže zatim páčko *3* -
Zdravím
Ja jsem kluk a Emmu a mam ráááád a je to moje oblíbená herečka z Anglie nejoblíbenější!!!! *3* A myslím si,že néni nijak namyšlená nebo tak něco-prostě si myslím, že je normální beautiful girl *3* *14* *14* *14* *3* -
Ahoj!
Ahoj, lidi! Koukám, že tu jsou vetšinou samý kluci, ale to nevadí. Emma je fakt super, jsem její velká fanynka.Bohužel jsem začala sbírat Harryho Pottera a vše co se ho týká, až když vyšel třetí film, takže z předešlých filmů toho moc nemám. Mimochodem jsem taky křestanka. -
A...
a o Emmě to řekl můj přítel, který na tyto stránky nechodí. a řekl to ze srandy. -
A jinak
Emmu Watson miluju a je fajn holka a není to žadná lezba a ten co o ní tady říka take nesmysli by tu neměl codělat!!! No a jinak Emmě a všem tady přeju Happy new year 2007!!! *3* *3* *3* *4* -
emma
ja nevim ale emma je strasne v poho aj dan! uz cekam na harry potter 5,6,a poslední díl 7.tak awojte -
on neni
BUH neni *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* -
TAK TO NE
Hospdin je a je i Ježíš Kristus! Jsem věřící komunista. Kdo bude Hospodina urážet se zlou se potáže. Tabbat al-Kafirún, neboli zhyňte nevěřící. Ovšem každý si zaslouží šanci. A proto doufám, že se obrátíš. Veselé Vánoce. -
A...
A neber jméno Boží na darmo! Jinak Bůh je s velkým B! -
PRO BORO
Boro, to bylo na mě? Jestli ano, tak tě ujišťuji, že Emmu nemiluji, protože znám-jak jsem již řekl-hezčí a lepší holku. *3* -
ach boze!!!
jeezis vy ste upe trdla se tu hadate kvuli take blbine sak nevim jak muzes rict ze emmu milujes dyz ji neznas proste to nejde mozna taxe ti libi a to je vse ostatni sou blbosti tak tady hnedka nemusis delat sceny!! -
A JEŠTĚ...
A ještě ti chci říct, že pokud máš něco proti Arbům, tak si to běž rozhlašovat jinám. Mimochodem Arab nejsem. Rasoune a fašisto!!!! -
Dej si bacha ANO!
Kdo říkal ze všema?Zatím ji tady balím pořádně jen já!!!Tak si dej bacha aladine nebo co si za turka blbeho a jestli znaž hezčí holku tak si to di říkat někde jinde ano!Zbohem vole!!! a Emmu miluju a je fajn beautiful girl *14* *14* *14* *3* -
PRO VŠECHNY
Je to pro ty bláznivý fanoušky. Emma s váma všema chodit nemůže! Znám hezčí holku!!!! -
Svatba Emmy a Daniela!!!!! 4/4
Když Rupert (Ron Weasley) svědčil u soudu pro zplnoletění pro Radcliffa, velmi přesvědčivě dokazoval, že u Dana nešlo o nějaký pubertální rozmar. "Pár dní jsem u něj v přívěsu skoro bydlel. Křičel ze spaní, volal Emmu, pak se mi svěřil, že bez ní nemůže a nechce žít. Vyděsil jsem se, že si chce něco udělat, vypadal dost vyčerpaně, ale řekl mi, že se chtějí vzít a že pro to udělá všechno. Říkal, že tahle přetvářka před médii a při natáčení ho zabíjí." Nakonec tedy rodiče i média postavili před hotovou věc. Samozřejmě jsme se zeptali, jak na to jejich zákonní zástupci reagovali. Dan: "Táta to vzal sportovně, protože se taky skoro musel ženit, i když o čtyři roky později než já. Od mámy jsem dostal facku, ale nakonec se mi omluvila a teď už jenom vedeme boj o bydlení. Máma prostě chce, abychom bydleli u nich. Ale ani my s Emmou nechceme bydlet ani u jedněch rodičů. Nedělalo by to dobrotu." Emma: "Naši to myslím nepřekousli doposud, ale sem na svatbu přišli a blahopřáli nám a táta mi řekl, že nám kdykoli rád pomůže. Věřím, že to máma zvládne, moc Dana miluju, je pro mě víc než rodiče." Našla jsem to na stránce http://www.potterharry.net/view.php?cisloclanku=20 05042704 kde máte i fotky Svatba Dana Radcliffa a Emmy Watson!!! Ve vší tichosti proběhla neuvěřitelná svatba Daniela Radcliffa a Emmy Watson, krátce po jejích patnáctých narozeninách. Jejich dítě (pravděpodobně syn Alan) by se měl narodit kolem října. Veškeré informace o této neuvěřitelné události a o vývoji jejich vztahu se dozvíte v tomto článku.