-
Co vy víte
Třeba kluka nema .Takovy typ holky si myslím bude ještě dlouho vybírat a ne s někým už chodit!!!a prota je vždy šance! Em prostě miluju a je fajn! *8* *14* *14* *14* *8* -
PRAVDA
HLAS Z NEBE MÁ PRAVDU, NAVÍC EMMA URČITĚ KLUKA MÁ. -
Jo a pro toho feromona z nebes
Jsem MEW-C4 a ne Martin-C4 nebo tak nějak vole!!! Nechci se tady hadat jen vam říkam jak balím Emmu,tak zatim. *3* *4* *3* -
No jak myslíte
Ja se tu nechci chlubit jen říkam pravdu nic víc.A taky nejsem obyčejný kluk jak si myslíte.Ale svůj nazor říct můžete nebraním vam,i když pravdu nemate. Em prostě miluju a je to fajn holka *14* *8* *14* *14* *4* -
super
*4* Je fakt boží *4* -
Emma
Em je super good!!! *1* -
For Martin-C4
No alespoň někdo dostal rozum& Matt má pravdu!!!! Já o tom taky pochybuji-o tvých kontaktech s Emmou& Tak jako tak Martine-C4 nepruď a zklidni hormon!!!!!! -
No mewe můžu ti říct že do emmy jsem byl taky zabouchlej, chci ti rict ze je trochu trapný co to tady kecáš. Pochybuju ze mas s Emmou kontakt. Ja ho hledal taky at e-mail nebo icq, skype, msn atd. Hledal jsem ho tak dlouho ze jsem to pak vzdal. Jen mimochodem kdyby jsi emmu znal dobre tak vis ze typy jako ty se ji nelibi nema rady vulgarni slovnik, hlavne taky rika ze nema cas na nic jineho nez na film a rodinu takze pochybuju ze by si stebou vecer povidala pres webku. Mas 2 moznosti bud zapomenout, nebo jet do anglie dostat se přes bodyguardy a vyznat ji lasku. Davej si bacha muze te odmitnout. Emma je moc krasna holka ale neni pro obycejny kluky. *4*
-
kuk
ahojky všichni vpoho lidičky! *3* *4* *14* -
Hlídam to tady!
MEW-C4 Em miluju! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
neej
Emma je prostě neeej, krásně hraje, je sympatická. Mám jí moc ráda.Je ta neeeeeeeeej.......... *14* *1* *4* -
Hele hoši dejte si bacha
Hlavně ti antifanoušci-dejte si na mě bacha aby vam MEW nenakopal prdel aj s tým Neo! Já Emmu miluju víc než ten Magor! Takže bacha! Já Emmu miluju a je to nejhezčí kočka! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Ahojte!!!
Nazdar hoši nevíte jak stahnu Harry Pottera a Ohnivý Pohár a jde to vubec? A Emmu miluju a je super tak proto bych chtěl ten film tak dík a zatím! *3* *4* *14* -
Ema Watson the best kočka já jí miluju více než kohokoli"""" *14* *14* *14* *14* *14*
-
MEW
kdo mi asi dal nápad na MEWA pravě angličani www.,,,,.uk A proto MEW---MEW-C4 a můj kontakt v Anglii je MEW2 MEW-MEWTWO-O TWO-O2-MEW-C4 Emma je kočka a ja ji MILUJU!!! *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
JAAAAAAAA
Budete se divit aj ty ty OCHRANCU! ŠAK VI UVIDÍTE i ty ty X-MENE nebo jak. Já mam kontakty a před angličanama se musíme tvářit že jsme mi ti nadřazení jak říkáš *13* Anglie a Oxford--je v Evropě ne? A my taky ne? Mezi nama není taký rozdíl!!!! *8* *8* Jaaaa Emmu miluju a je super a ja to zvládnu! -
nevim no ...
jj jsou to Idioti , kdyz pisou taký chujoviny...!!! Emma je krasna holka , ale je to Anglicanka a anglicani sou strasne namyslení !!! *9* ... byl sem v Anglii 4krat a pokazdy rikam ze uz bych tam nejel !!! cítej se dost nadřazení nad náma a proto by to s ni asi nevyslo ... ale stejne vam drzim palce snazte se a uvidime za pár let ... *14* -
pro MEW-C4
není jenom tvoje, ale na ty ubožáky jdeme *1* -
pro: xxx.treme
pro: xxx.treme.to co si napsal o emmi pasuje na tvoji holku, pokud ji máš, ty vlastně ne,kdo by chtěl takovýho ubožáka *1* -
edrd je taky takovej chudáček kterej by měl skončit na patologii. asi ho tam dokopu *5*