-
Re: PRO MEW-C4
Přesně tak *5* ! -
Re: PRO MEW-C4
Souhlasim *4* Ale je to slabí, něco horšího neznáš?? *9* Já ne, protože bych to tu už vychrlil,... *9* -
PRO MEW-C4
Ikke dritte og gå inn ræv. Najdi si někde norský slovník a přelož si to. Nebo se zeptej Saibotika, ten by to měl vědět. *1* *1* -
Re: Pro: AL-ARABIA
On ze si začíná debilníma připomínkama?! Co jsem četl, a že sem si dal tu práci to číst já nevim, 10 stránek z5, sis začínal ty!!! svejma nechutnejma vejmyslama, ktere si potom i popřel!!!! On jenom říká svuj názor, s tim že ty ho mužeš IGNOROVAT!!! Dneska nejsou zasraní komouši, a je svoboda tisku, kdo si co kde napíše to tam prostě bude!!! *8* *10*
P.S. S tim, ze sou na světě hezčí holky nesouhlasim *3* -
Pro: AL-ARABIA
Nechci se tu hadát!!! Začínáš si ty s tyma tvýma debilníma připomínkama! Ja sem fanoušek Emmy Watson. A prostě se mi líbi no a říkam že je pěkná kočka. *3* *4* *3* -
Re: AL-ARABIA
8* *16* Mnohem hezčí?! NO to bych se hádal!!! *10* *16* -
coze?!
Ne, ja jen ze sem na ni narazil kdyz byla online, a 2x mi odpovedela, tak to ted vsude roztrubuju,.... Ale, hm, se klidně podělim :-) S jistýma dvěma osobama, a s jistou osobou ne. A at si to ty jisté osoby uzijou, a ta jistá osoba to nebere osobne. A ta jistá osoba myslim asi ví kdo je ta jistá osoba které to neřeknu, a ty dve jisté osoby asi ví kdo jsou ty dve osoby co jim to chci rict. Tak, a té jistíé osobe to nechci rict, protoze neco na l a n, a tem dvoum jistejm osobám to reknu, jestliteda budou chtit rict, protoze oni nelzou a maji dost utrap s tou jistou osobou. takze, protoze sem rekl jenom "jistý" a "jistá" osoba a osoby, tak nikdo nevi o kom mluvim, takze sem zatim nestranik, teda streanik, ale nikdoi nemuze vedet s kym *4* -
PRO MEW-C4
A jsou mnohem hezčí holky, než Emma Watson. -
PRO HLAS Z NEBE
Promiň, moc toho tam zatím není. Zatím je pořád dělám. *4*. -
JASNĚ
Správně, Hlas z nebe mluví i za mě. MEW-C4 mi strašně připomíná jednoho nejmenovaného brutálního idiota, který neunesl přítomnost jednoho mého kamaráda a mlátil s ním o auto. PRO HLAS Z NEBE: Jestli budeš chtít, tak mi můžeš napsat na moje stránky www.rodsygurd.estranky.cz. Řekni mi jestli se ti zobrazily. *4* -
Zdravím lidi...
AL-ARABIA Má pravdu, MEW-C4 náš napadá celkem bez důvodu, my se snažíme upozornit na to, co už od pohledu je lež!!!! Je pravda, že se vyjadřujeme zrovna méně lidsky..., ale někdy se bez toho prostě neobejdeme, takže už asi po sté tvrdím, že nejsem lhář. Lhář je MEW-C4, protože se nám všem snaží namluvit že má kontakt na Emmu a že on jediný je s ní ve spojení na web kameře..., ale o pár vzkazů dál, otáčí o 180stupńů a tvrdí, že nic takového nenapsal... Kdo je po tom lhář???? Já, nebo AL-ARABIA to rozhodně není!!!! Pak nevím kdo je tady idiot, když ten člověk ani neví co píše...Mluvím za oba, když řeknu že nejsme antifanoušci, oba máme rádi Emmu, jako herečku, ale nemáme za potřebí na sebe poukazovat lžima!!! Navíc nejsem rasista, a teplouš už vůbec ne, vymysli něco jiného, my jsme s tím přišli dřív...
Takže já nehodlám tyto stránky opustit jen proto, že jsi mi to napsal, i když se tady lidi moc nerozepišou, myslím si, že vím co si myslí....
For AL-ARABIA: Máš pravdu, jen tak dál, já mu dám teplouše!!!!
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
AL-ARABIA
Hele, prosim tě nech si to, ano? Nechovej se jako MEW-C4. Je to hodně trapné. Buď se přidej k němu, nebo ke nám. Jinak budeme úplně sami. -
Hustý!!!
Hustý! lidi, ja mam adresu na em domu, mobilni cislo, ICQ cislo, maila, a to hlavní! Ona se semnou jednou zakecala, osobotě a neděli se na netu objevila nekdy okolo 3 hodiny rano!!! Ty vole, ja myslel ze se oposeru, když mi řekla ze opravdu uvažuje o tom, ze prestane hrat Hermionu,... Tak co, udelal nekdo vetsí pokrok??? *14* -
ASI ANO
Asi máš pravdu. Ale mě prostě není MEW-C4 sympatický a hlasu z nebe také ne. Hlas z nebe se pouze vyjádřil a on už ho začal napadat. A na víc jen dokazujeme, že je lhář! Kdyby alespoň nezapíral. PRO HLAS Z NEBE: Že mám pravdu? -
Ahoj!
Nechci nic říkat, ale jestli chcete slyšet nebo spíš vidět, můj názor, tak tady je: Hádáte se tady jako malí. Všichni tři jste přece fanoušci Emmy. A když si tady všichni takhle sprostě nadáváte, tak se od sebe vlastně ani moc nelišíte. Co se týče mě, nepřidávám se k nikomu. -
SOUHLAS
fOR AL-ARABIA: Na 100% souhlasím... NEW-C4 je nějakej pošuk, který si tím, že si myslí na Emmu, něco kompenzuje!!!! Najdi si holku ( To je na NEW-C4 )a už na Emmu zapoměň, ta holka si na tebe opravdu nemyslí!!! *1* *1* *1* -
Pro ten debilní hlas z nebe
Mimochodem nejsem žadný new ale MEW-C4 ty rasisto! *16* -
FOR AL- ARABIA A DALŠÍ NORMÁLNÍ LIDI!!!
Zdravím všechny, kteří se nás zastanou a vyhlásí tomu lháááááááááři NEW-C4, válku!!!
Je mi to jedno, kdo se ke mně přidá, ale věřte že já mu to opravdu nežeru...
Taky tě rád čtu AL-ARABIA, a buď si jist že tě opravdu podporuji a jsem rád, že ještě někdo používá hlavu... Sice nejsem křesťan, ale víru nikomu neberu!!!
Ten NEW-C4 bude určitě nějaké malé zakomplexované dítě, ale to že je rasista, tak to je opravdu hnus!!!
Tak se chopte klávesnic a hurá do války!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* -
A....
a tu stránku klidně udělej. Bude sranda *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* . -
PRO NIKI A MEW-C4
Niki, nazdar. Jsem rád, že jsem tu objevil Křesťana. Doufám, že nejsi taková jako ten vůl MEW-C4, který si myslí, že Emma myslí jen na něj. MEW-C4, znovu ti říkám: Proč bys jí měl zajímat jen ty? Má na světě tolik fanoušků a jestli si ji poslal nějaký dopis, tak věz, že jsi pro ni pouze jeden z mnoha.