-
Re: Emma je slušná!
slušná? xD -
Re: Re: :-)
Ty třeba taky. -
Re: Re: Re: :-)
To říkáš, ale lidem většinou zamazává mozek to, že je někdo slavnej, ne že je pěknej... tak si to nejdřív v té tvé kebuli srovnej. |-; -
Re: Zdar
A myslím, že ten yuris.sun by taky potřeboval uklidit v hlavě. *3* -
Re: :-)
Já třeba ne. -
Super, náš tým se dává do kupy. *1* -
Re: Zdar
No supeeer. *15* *1* . Nazdar, já už myslel, že tě tu nepotkám. Přišel jsem si zavzpomínat na staré časy a vidím, že to našeho Martínka nepřešlo. Jo, jo, budeme tu muset udělat pořádek. *1* *3* -
Zdar
For AL-ARABIA : Zdravím brachu, jak se vede? Je čas tady udělat trochu pořádek, ne? *3* -
Mě se nelíbí jen proto,že je slavná,ale líbí se mi proto,že je pěknáááá,rozumíš. -
Datum narození
Datum narození Emmy není 5.4.1990 ale 15.4.1990.já jenom kdyby to někdo nevěděl! -
Re: Nahá
něco ti pošlu na ICQ bereš?
Moje ICQ je 425-727-789. -
Re: :-)
HObeles, jedinej duvod proč bys s ní chodil je ten, že je slavná. Nauč se rozeznávat pěkný dívky od slavných. -
:-)
Je dost pěkná teďkon,klidně bych s ní i chodil,kdybych mohl.Ale jak tak hádám,tak by s ní chodil lec kdo. *4* *4* *4* *4* *7* -
Bath
http://www.youtube.com/watch?v=Dyb1 C0u097Y&feature=related
emma watson jse koupe ve vane -
Nechápu
A vážně nechápu, když jsi tolik zamilován do E.W., proč máš v seznamu na profilu, že někoho hledáš. *1* *1* -
MEW-C4
AL-ARABIA je zpět. Vidím, že to Mewáka ještě nepřešlo. njn. Starýho psa novým kouskům nenaučíš. -
...
Moje slova! Peťulko, seš můj člověk! *4* *3* -
Emma naha
Please poslite mi dakto nahu emmu prosim. -
emma
tak podle mě je emma skvěla... je moc hezka, je to taky muj vzor a strašně bych chtěla byt jako ona, hlavně tak hezka *3* mam ji fakt rada svěle hraje a na hermionu se bezvadně hodi jsem rada že vybrali zrovna ji protože je to na ni jako ušite a navic se do role skvěle vživa a to je super... prostě jednička *3* *3* -
Emm
Podle mě je to dobrá a hezká herečka a chtěla bych se s ní někdy potkat. Je možné, že je namyšlená, ale podle mě spíš není.