-
Fanklub
Koukám, že fanklub se rychle rozrůstá! Jen tak dál! *15* -
chandlarka
je to super heračka *15* -
Re: Hallo fans...
Hehe. Dobrej pokus *1* Ale myslím, že Emma není tak blbá, aby nevěděla, že se před which/who/where čárka v anglické větě nepíše *3* No a ten německej pozdrav "Hallo" na důvěryhodnosti moc nepřidá. Navíc se nepíše Czech republic, ale the Czech Republic. Doporučoval bych zalést se slovníkem do postele a nebo se přestat takhle projevovat. -
hmm
To já mám pět dílů!! *1* *5* *3* *13* -
Re: Hallo fans...
jsi opravdu Emma Watson ? -
Hallo fans...
Hallo Fans From to the Czech republiv.I know to Prague and I am Like that her visit ...Tahnk you very much for pitch ,which me arrange.I hope that herself you will like and other films with by me.Still once thank you Czech republic... -
Re: Re: Autogram
vždyť je tady na jejím profilu napsaná.. *1* -
Re: Autogram
Ahojky jaka e ta adresa na Emmu ja ji nemuzu nikde najit. *9* -
Autogram
Ahojky..mám fotku s jejím podpisem *5* -
Re: ICQ
Nemám. -
Re: Emma Watson
OMG... Ty jsi lesba a ještě k tomu emo?? *1* No, každej jsme nějakej *1* HEHE
Ale jinak souhlasím s tebou... Emma je dobrá *3* -
Re: Emm
to mas pravdu *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Lidičky,souhlasim s váma kteří říkají že je nej,a nevíte někdo icq na Emmu?? *4* -
Emm
Je moc pěkná a také se mi líbí mám 4 díly herryho pottrra a je skvělá. -
Emma Watson
Emma Watson je nejhezčí holka co sem vyděla.A mam jí mocráda. *3* *3* *4* *4* *4* *4* *3* *1* Mam tě ráda Emmo!! -
Re: Emma je dobrá!
souhlasím s tebou *1* -
je čuupr!
*4* dóóst mocinky skvěle hraje a má popularitu!! *3* -
Re:.....
jo a ete neco chtel by jeji e mail pac bych si konecne chtel pokecat s nekym anglicky. poslete to na r.i.z.o.t.o@seznam.cz. je mega pekna -
Re: ROB
emma je mega vklidu a preju ji ete hodne uspechu. tak to je asi vse co jsem se naucil cesky -
Emma je dobrá!
Píše se abyste a jsou sprostá slova. Když neumíš základy českého pravopisu, tak se nikde neprojevuj.