Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Emma měří 168cm ne 171 ...!!!
  • děkování

Jsem ráda, že máte Emmu rádi jako já. Je vážně skvěla a nikdo jiný by její roli nezvládl!!! *15*
  • lituju tě

martin:to tě lituju,že to nevidíš,jaká je!Jsi bída s nouzí dohromady *3* A na to se rýmuje:,,antifanoušek je čurda....a TY jsi kun?? *14* *14* *14*
  • Emma je super !!!!!!

Me osobne se Emma moc libi s tema kratkymi vlasy vypada moc dobre a to ji nezboznuju ma ji strasne mooc rada moje nej kamoska ale Emma se pripada strasne moc fajn. A ten kdo ma na jinaci nazor a nemaji rad a tak tahne proc tu vubec takovi blbci chodi ????? Takovi lidi cot u chodi nadavat jsou ubozi,trapni a asi se moc nudi chudaci !!
  • edrd je taky takovej chudáček kterej by měl skončit na patologii. asi ho tam dokopu *5*
  • Vlasy

Tak krásnou mladou holku dělaj ty krátké vlasy zbytečně starší... Ale jinak je to talentovaná, mladá a krásná herečka *1*
  • Tak tam zavolej a pak mi dej vědět
  • Emma is a great actress. I liked the Harry Potter films.
    I read all the Harry Potter books and Emma looks exactly like Hermione, I imagined. *3* *4* *1*
  • OK

Jůů, tady vypadá jak Twiggy xD:

http://foto.osobnosti.cz/emm a-watson-484776

Jinak Emma je moc fajn, skvěle hraje a ty krátké vlasy jí moooc sluší. Stejně jako ty dlouhé *3*
  • Je stejne stara jako jaaaaa... Presne na den!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit