-
Emma waston je uplně užasná a to hlavně v harry potterovy v dílu ohnivý pohár a na tom vánočním plese jí to sluší nejvíc *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
jo, to máš pravdu *14* *14* *14*
-
-
Když se teď ostříhala,tak vypadá dospělejší,ale podle mě jí to trošku víc slušelo v těch delších vlasech,ale jinak je to super herečka *3*
-
Já chci EM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hallo fans...
Hallo Fans From to the Czech republiv.I know to Prague and I am Like that her visit ...Tahnk you very much for pitch ,which me arrange.I hope that herself you will like and other films with by me.Still once thank you Czech republic... -
-
Re: Hallo fans...
samá chyba....nedělej ze sebe co nejseš jo?Emě by se to asi nelíbilo -
taky si yslim zhe to neni ona...mno ale treba jo *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Hallo fans...
No to jistě :D Souhlasím s Unknow, uživatel/ka Emma Watson/Hermiona (taky hodně english) musí mít v angličtině samý jedničky, což :D *ironie*
-
-
Hehe. Dobrej pokus *1* Ale myslím, že Emma není tak blbá, aby nevěděla, že se před which/who/where čárka v anglické větě nepíše *3* No a ten německej pozdrav "Hallo" na důvěryhodnosti moc nepřidá. Navíc se nepíše Czech republic, ale the Czech Republic. Doporučoval bych zalést se slovníkem do postele a nebo se přestat takhle projevovat. -
jsi opravdu Emma Watson ?
-
-
Novy film s Emmou, Regression http://www.bluray4free.cz
-
TAK TO NE
Hospdin je a je i Ježíš Kristus! Jsem věřící komunista. Kdo bude Hospodina urážet se zlou se potáže. Tabbat al-Kafirún, neboli zhyňte nevěřící. Ovšem každý si zaslouží šanci. A proto doufám, že se obrátíš. Veselé Vánoce. -
Michal Fuska e můj nejlepší kamarád
-
Ahoj!
Ahoj, lidi! Koukám, že tu jsou vetšinou samý kluci, ale to nevadí. Emma je fakt super, jsem její velká fanynka.Bohužel jsem začala sbírat Harryho Pottera a vše co se ho týká, až když vyšel třetí film, takže z předešlých filmů toho moc nemám. Mimochodem jsem taky křestanka. -
ste blazni
vy jste blazni pokud chcete tak ja vas s ni klydne uzu seznamit ja ji znam jako mali sem si s ni hral jsme z rodinou byli v anglii kde mame babicu a to je velak kamaradka jeji maky :) se mam co! hehe -
jenom jestli nekecas!! jinak napis