Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • punkkatty

Vše nejlepší

Happy B-Day Emma :))
  • Vše nejlepší k tvým 22 narozkám :-) *4*
  • Balzam na moju dusu

Hoci som videl Harry Potter 1 a videl som Emmu,este som si neuvedomoval jej krasu.Vtdey som sa sustredoval na dej,efekty...No ked som sledoval uz Harry Potter 3 tak som si jej krasy nemohol nevsimnut.Vlastne som sa ani nesustredoval na pribeh,ale na nu.Cim je starsia,tym si viac uvedomujem,ze jej krasa je este krajsia.Neviem cim to je,ale krasa ma na nej sicpritahuje, ale hlavne ma zachvatilo jej vystupovanie,jej usmev,jej vzitie sa do deja...Krasa,povab,perfektne vystupovanie-balzam na moju dusu.
  • WOW

Bože to je fakt asi ta nejkrásnější holka co jsem viděl!!! Přesně jak to už bylo řečeno-v 1.díle jsem si toho ani zas tak moc nevšímal ale v té trojce-to je úplně šílené!!-Už se na ni hrozně těším ve čtverce...
  • Mám ji moj ráda a je mi moc sympatická, jako člověk i jako herečka *14*
  • ona je nej nej nej nej

ona je nej nej nej nej nej nej nej nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne jnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejn ejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne jnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejn ejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne jnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejn ejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne jnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejn ejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne jnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejn ejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej
  • ...

Asi každej má někdy období, kdy častěji používá jedno slovo. Třeba my s kámoškama jsme měly období, kdy jsme pořád říkaly "třikrát a barevně", ale to tady z vás nikoho nezajímá, takže sorry. Vrátím se k tomu, co se tady děje. Ricky ze začátku vypadal, že je fajn, protože se mě zastával a vůbec se nevyjadřoval sprostě, ale jak tak čtu ty poslední příspěvky od něj, tak to vypadá jako by to předtím psal někdo za něj, ale do toho jak se kdo vyjadřuje mi samozřejmě nic není, akorát jsem si ze začátku myslela, že se tu konečně objevil normální člověk, ale asi jsem se spletla.
  • všechno nejlepší ke krásným 22. narozeninám *4*
  • Film je dobrej herci no nic moc nejlepší sou dvojčata a přesto je nejskwělejší knížka jen mě rovlingová sere že zabila Brumbála a zabíjí pořád ty dobré postavy ale aby zabila ty blbé to ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestli zabije harryho nebo nevila čtenáři ji budou nenávidět to já už ted protože zabila brumbála kráva
  • Emma je opravdu velmi krásná, talentovaná a charismatická herečka. Zbožňuji jí jako Hermionu a stejně tak, jako Bellu z Krásky a Zvířete. Mám jí opravdu moc ráda a v Harrym Potterovi jsem si vždycky přála, aby byla s Harrym a ne s Ronem, trochu mě to mrzelo, ale překousla jsem to :) Věřím, že jí ještě uvidím v hodně skvělých filmech a přeji jí moc štěstí v jejím životě, rozhodně si ho zaslouží :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit