Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petra Ulehlová: Jestli tim myslíš i mě tak si vypatlaná ty. Protože já nic takovýho neříkal, pořádně si něco rozmylsli než hodíš všechny do jednoho pytle... Tak dobrá tak zkus najít nějakou chytrou a hezkou holku, která bude navíc nezadaná a dej mi vědět ;)
  • koment

Kdyby se trochu narovnala,hned by vypadala líp. Opravdu miluju lidi,kteří se krásně oblečou, krásně namalujou, vůbec udělají všechno pro to, aby byli hezcí a opravdu jim to slušelo, a pak to nedotáhnou do konce. A přitom by mohla vypadat opravdu elegantně a trošku na úrovni. JEN KDYBY SE TAK DĚSNĚ NEHRBILA!!!!
  • takze sho porad jeste nenasel?
  • tak teď sem dokoukal Pottera 3 na HBO. Všechny vás zdravím Matěj. Příště vám pošlu její adresu(mám ten papír někde zašantročenej).
  • Emms

Emma je vážně cool.Hůavně doufám, že ve skutečnosti není nafoukaná,je to moje nej nejoblíbenější herečka.Prosím jestli o ní máte nějaké informace tak mi je napište na mail:Lussesitta@seznam.cz. Please!!A jestli ji máte taky někdo tak moc rád atak mi napište a já ráda o ní pokecám,dík.Jo ,a nevíte někdo jestli má nějakého kluka??Já četla že jo ale myslím, že to není pravda.Zavídím jí ,je fakt supr herečka a taky hezká!!Doufám, že ji ta sláva nezničí.
  • pokec66: ta se da sehnat vsude na netu vole
  • Souhlas

Rasismus by se skutečně měl řešit
  • naha emma

prosim poslete mi fotku nahe emmy watson na kubas777@seznam.cz.moc dekuju
  • Je fakt dobrá!

Líbí se mi v Harry Potterovi.
  • Ludia co je s vami snad neverite tim co hovoria ze maju Emmine tel.cislo alebo jej osobny mail a ze sa snou osobne poznaju to by som chcel vydiet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit