Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm..

Já teda osobně Emmu ráda nemam, ale svuj názor nikomu nevnucuju. Jo, možná je díky vizážistům a kadeřníkům "hezká", ale když se na ní podíváte bez make-upu, ne že by byla hnusná, to ne, ale neni ničim výjimečná - obyčejná tuctovka, jakých potkáte na ulici stovky. A co se týče herectví, tak dobře vážně nehraje. Jestli se vám líbí, je to váš názor, ale já myslim, že afektovaná Hermiona je možná to jediný, co by jí šlo. *3*
  • ...

Ale to vůbec není pravda, ze začátku sice nechtěla pokračovat, ale nakonec jí přemluvili, což je ta nejlepší zpráva pro všechny fanoušky. Bez Emmy by to vůbec nebylo ono a i kdyby ta náhradní herečka hrála Hermionu sebelíp, všichni by na ní nadávali, protože EMMA je prostě nejlepší!!!!!!!!! *15* *3* *15* *4*
  • foto

pošlete mi foto nahé emmy (contex@atlas.cz), je to fakt kočka.
  • zdar. taky bych mel zajem o to foto nahe Emmy. muj mail je mani.c@seznam.cz. dikec
  • ...

Hádáte se tady jako malá dětska To snad neumíte nic jiného než si jenom nadávat? No nic, to nemá cenu, ale mohli byste po sobě jít štěkat někde jinde. Ne na diskusním foru EMMY!!! Že se aspon trochu nestydíte.
    • Re: ...

Souhlasím s tebou Niki , ale s tímto debilem je to těžké, už kolikrát sem mu říkal, aby mě furt neurážel a šel nadavat někomu jinemu někam do ....Ale je to prostě magor no.Jak říkam: souhlasím s tebou ja se tady s nikým hadat neminím. *3* *3* *3* *13* *3* *3* *3*
      • for: lhář ulhaný

Tak to se zase smíchy válím. Niki má zlatou pravdu, to se musí nechat. Je to tu poslední dobou hnus.
        MEW-C4 (jestli mu takhle říkají ve škole, tak to je fakt sranda:*)) se tady hádá asi nejvíc, ale souhlasí s niki. Proč? Ve svém příspěvku napsal 2sprostá slova...? To je divný co? Komu jinému bysme mněli psát, když ne tomu, od kud to začalo. Pamatujete? Tuhle vřavu jsem rozpoutal já, nejsem na to pyšný, ale musím říct, že nějaký efkt to mnělo. Ale ten Mew-c4 furt lže - to zůstavá! Tak lidi, zamyslet se nad sebou a pište dál. Neříkám, že máte psát něco proti Mew-c4, ale pište opravdu své názory! Pokud možno, tak méně vulgárně. Nejsme v pravěku!!!!
  • Ona je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • novalee
    Všechno nejlepší k narozeninám a mnoho filmových úspěchů Em *14*
  • Vy, kteří máte fotku nahé Emmy (i když je to třeba fake) tak tady napište prosím svůj e-mail a odlište svůj příspěvek nějak (třeba heslo "Všeci")
  • tak daj

Nabidka: Tak co ho nedas? *5*
  • je dobrá fakt je to úžasná herečka doopravdy *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit