Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • návrh

Ráda bych si psala s někým, kdo je stejně praštěný a má stejně rád Emmu, jako já. Pokud má někdo zájem, muže mi napsat na e-mail nikoleta.hinova(zavináč)seznam.cz nebo SMSku na číslo 721079088. Pochybuju, že někdo zájem mít bude, ale kdyby něco, tak upozornuju, že doma nemám počítač, takže se sem dostanu bohužel jen jednou týdně. Zatím ahoj, zdravím všechny, kromě těch prasat a antifanoušků!
  • Hmmmmm

No trochu mě překvapule, že si holka a seš zblazněná do Emmy tak jako jááá?!?.No Emmu miluju a je fakt super holka a herečka*14* *14* *14* a muj mail is Mew.c4@seznam.cz Tak zatím!!! *4*
    • Re: Hmmmmm

Herečka? A dobrá? xD To je fór xD
  • Pravda

Náhodou hraje Hermionu dobře a chci vidět jak by ji někdo z vás zahrál! *8*
  • kokosek

Kvalitní herečka

Je to podle mě hodně nadaná herečka. Taky si nemyslím, že je namyšlená. Ona ta sláva přišla rychle a nikdo s ní nepočítá v takové míře. Je sice v dílech poznat, jak hlavní hrdinové stárnou, ale to se dalo čekat. Je dobře, že bude hrát až do posledního dílu. Taky je fakt, že to co je v knížce se nedá srovnávat s filmem, protože spoustu podstatného se vynechalo. Přeji Emě hodně štěstí hodně dalších a skvělích rolí a držím palce, protože je velmi dobře nadaná a mladá stejně jako já. *3*
    • Re: Kvalitní herečka

jj tky bych rekl .. ae uz se tesim az bude v nakym tom filmu naha jak rikala
  • Krása...

Myslím si,že pro Emu bude dobrý,až se komplet dotočí Potter...Je sice vidět,že z malé roztomilé žabky vyrostla krásná mladá slečna,ale je otázka,kam se bude ubírat její kariera po Hermioně....Jestli se třeba někdy objeví,jako Bond girl....krásu na to má,nebo jestli dostane velkou roli v kvalitním filmu,který bude v kinech a né nějáký béčko v telce....Talent i krásu na to má....teď ještě trochu štěstí.....To aby se prosadila jí ze srdce přeju....
  • Vše nej
  • Happy Birthday Emma :)
  • PRO MEW-C4

A jsou mnohem hezčí holky, než Emma Watson.
    • Re: PRO MEW-C4

Přesně tak *5* !
  • minako-chan

Všechno nej nej

Všechno nej nej k narozkám Emm,at si pořad uspesna jako ted
  • Emma Watson..

Posle te mi prosim fotku nahy Emmy Watson....dik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit