-
Re: dva a pul chlapa
já ho mám natočenej -
Re: Re: dva a pul chlapa
Ale myslim ze ty to co taky videli, mi daji za pravdu, ze ten dabing byl hroznej...hlas kterej k nemu vubec nejde! -
Re: dva a pul chlapa
Jo, tam už sem se dívala, ale je to na nic, protože je tam vždycky vystřižená jenom nějaká scéna, já to chci vidět celý!!! *10* *16* *8* *5* Mě to tak štve.... *16* I v těch videích, ale vypadá krásně... *14* *14* *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: dva a půl chlapa
Já jsem ten díl bohužel taky neviděla a pěkně mě to štve *9* *10* *8* -
Re: Re: Re: Re: dva a půl chlapa
Jo byl tam upe krásný -
dva a pul chlapa
Ahojky! Bohuzel to taky nemam natoceny, ale jestli chcete, tak se podivejte na www.youtube.com a zadejte si two and half man enrique a ono vam to najde video -
Re: Re: Re: dva a půl chlapa
Já ten díl viděla upozornila mě to na to kámoška je to fakt super díl on tam vypadal tak krásně *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: dva a půl chlapa
tak ted me to stve este vic protoze tento tyden sem nevidela jenom ten dil v PONDELI a zrovna tam enrique byl *10* *10* -
Re: Re: dva a půl chlapa
holky přidávám se k vám do "klubu" páč jsem ho taky bohužel neviděla... *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: dva a půl chlapa
jj, tento týden!!! *14* *3* -
Re: Re: Re: dva a půl chlapa
hele a ten dil byl tedko nekdy??? -
Re: Re: dva a půl chlapa
mno, tak můžeme jen doufat, že se ozve někdo další!!! *14* *3* *8* *14* *1* -
Re: dva a půl chlapa
ne bohuzel nemam :-((( a taky sem ho nevidela:-(((((((((( -
dva a půl chlapa
Ahoj lidičky, mám takový dotaz...nemáte někdo náhodou nahranej ten díl Dva a půl chlapa, kde hraje Enrique???*7* Já jsem to totiž totálně prošvihla, takže bych to moc, moc chtěla zkouknout...tak jestli to někdo máte tak pls. napište, prosím, prosím, prosím :-( :-( :-( Budu Vám moc vděčná... *9* *3* *4* *3* *3* -
Miami
Enrique je můj nejoblíbenější zpěvák na světě!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: LaToya
Tak proč sem lezeš když se ti nelíbí -
Re: Re: Re: Re: Re: šok
Já taky, ale mám článek že se prej vzali někde v mexiku, ale že tam není žádný záznam o údajné svadbě -
Re: jej Enrique
To teda jo *3* -
Re: Re: Re: fanoušci
No to je snad dobře *4* *3* -
Re: LaToya
ty jedna kravo co to meles za nesmysly ta tvoje hnusna lezba nesaha enriquemu ani po kotniky on je 100000000 krat lepsi a co ti je potom co zpiva on ma nejlepsi pisnicky na svete je proste nnnnneeeeejjjjjjjllleeeppppsssssiii !!!!!!!!!!ROZUMÍŠ!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *5* *8* *8* *13* *13* *16* *16*